Sinop Üniversitesi (SÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı öğrencisi Medine Eda Ceylan'ın hazırladığı proje kapsamında 30 gün boyunca yardıma muhtaç 10 aile sıcak yemek temin edebilecek.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Öğretim Üyesi Dr. Sıtkı Çekirdekçi'nin danışmanlığında 3. sınıf öğrencisi Medine Eda Ceylan'ın hazırladığı "Birlikte Güçlüyüz Projesi"ne Sinop Belediyesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Komşu Tabldot ve Caterig firması destek verdi. Proje kapsamına belirlenen yaklaşık 10 aileye verilecek fişlerle 30 gün boyunca Komşu Tabldot'dan sıcak yemek alabilecek. 

Hazırladığı proje nedeniyle çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten Medine Eda Ceylan, il merkezinde ikamet eden ihtiyaç sahibi yaklaşık 10 aile belirlediklerini söyledi. 

Kendilerine yemek fişlerinin verilmesi ardından projeye start vereceklerini dile getiren Ceylan, projeye destek veren Sinop Belediyesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Komşu Tabldot ve Catering yetkililerine teşekkür etti.

Medine Eda Ceylan: "Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında proje hazırlamamız istendi. Bende farklı bir çalışma yapmak istedim ve yardıma muhtaç aileler konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladım. Projemin ismi 'Birlikte Güçlüyüz'. Herkes bu ve buna benzer çalışmalar yaparsa, eminim ki toplum olarak çok güçlü oluruz diye düşünüyorum. Yaptığım proje kapsamında 30 gün boyunca belirlediğimiz ailelere sıcak yemek temin etmiş olacağız. Amacım bu konuda farkındalık oluşturmak" dedi. 
Editör: Vitrin Haber