Yüz yılı aşkın bir süredir ülkemiz üzerinde tahakküm kurmaya alışık olanlar, son onbeş yılda geldiğimiz noktadan oldukça rahatsızlar.  istiyorlar'ki, Türkiye diz çöksün önceden olduğu gibi her istediklerine Tamam desin. Yedi düvele galebe çaldığımız kurtuluş savaşının ardından, lozan marifetiyle adeta müstemleke haline getirilen ülkemizin hiç bir suretle ayağa kalkmasını istemeyen sömürgeci ülkeler, sözde bizden olan içimizden devşirdikleri uşakları eliyle, milli ve yerli olan her hareketi, çeşitli girişimlerle engellediler. zulüm ve baskıya dayalı bir Sömürü düzeni kurmak isteyen abd ve avaneleri, en büyük engel olarak gördükleri islam ülkelerinin başına, kendilerine kayıtsız şartsız bağlı uşaklarını getirdiler.

Tek istedikleri dünyayı sömürmek. oysa bizim inancımız sömürü ve haksızlığın karşısındadır. bizim inancımızda, güçlü olan haklı değil, haklı olan güçlüdür. İnsanlığın huzuru ve güveni için proje üretmek yerine, silah üretmeyi marifet sayanlar insanlığı katlederek sömürü yolunu seçtiler.

Başaramayacaklar. Defalarca denediler; onlar budadıkça biz daha gür çıktık. onlar gövdemizi yok ettiler biz köklerimizden yeniden filiz verdik. her defasında yeniden dirildik. zulüm düzenin yıkılıp yeryüzünü adaletin kaplamasını isteyenlerin yüreğinde, umut olup yeşerdik.  

Diz çöktürtemeyecekler.  Artık herkes bilmelidir'ki geldiğimiz bu noktadan dönüş yoktur. yeniden kurtuluş savaşı veriyoruz. 24 haziran seçimleri Yeniden Büyük TÜRKİYE'nin doğuşuna gebedir; ya olacağız ya olacağız bizler için başka bir yol yoktur. ülkemize hükmetmeye alışmış olan dış güçler ve içimizdeki uzantıları bundan çok rahasızdır; bu nedenle üzerimize geliyorlar,ekonomimize bu sebepten saldırıyorlar, sahada bu milleti ve devleti alt edemeyenler bildikleri tüm kalleşçe yöntemleri deniyorlar lakin başaramayacak bu aziz millete diz çöktürtemeyecekler.

İlk hedefimiz 2023. 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerle, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçecek olan ülkemiz, büyük oranda hantal yapıdan kurtulacak. çok daha hızlı kararlar alınıp ülke kalkınması ve büyemesi hız kazanacak. her alanda süratli bir toparlanma sağlayacak olan ülke dinamikleri harekete geçirilecek. en kısa sürede ülkemiz muasır medeniyetler arasındaki en yüksek noktada yerini alacaktır.

Yılmak yorulmak yok. Ak Parti iktidarı ülke yönetimini devraldığı  günden bu yana, yapılamaz denilenleri yapmış; hayal bile edemediğimiz  devasa hizmetleri tüm engelleme girişimlerine rağmen milletimizin önüne sunmuştur.  Şimdi sıra bizdedir. 24 haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimlerinde, Ömrünü, ülkesi, milleti, ve dünya mazlumlarının dirilişi için vakfetmiş gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Genel Başkanlığını yaptığı Ak Parti'nin, İlk turda ve Güçlü bir şekilde işbaşına gelmesi için, düşüncemiz ne olursa olsun; tüm ayrılığı gayrılığı dargınlığı kırgınlığı bir tarafa bırakıp, ülkemiz üzerinde kirli hesaplar yapan şer güçler, ve içimizdeki uzantılarının heveslerini kursaklarına tıkmak için, bir ve beraber olduğumuzu güçlü bir şekilde göstermenin zamanı ''gelmiştir.'' 24 haziranda ilk Hedefimiz olan 2023'e  giden yolu açtığımızda 2053 ve 2071 hedeflerine TÜRKİYE CUMHURİYETİ Çok rahat ulaşacaktır Vesselam....