İSTANBUL - Vodafone Türkiye, Vodafone FLEX ile Anneler Günü'ne özel başlattığı kampanya kapsamında seçili akıllı teknoloji ürünlerinde indirim yapıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone FLEX, "ürünü seç, ödemeni seç ve kolayca al" ilkesine dayanan "Seç Seç Al" sloganıyla sunulan kampanyada, müşterilere 10'dan fazla kategoride binden fazla ürün seçeneği sunuyor.

Kampanya dahilinde, Samsung Fit 3 akıllı saat 193 lira, Xiaomi Watch 3 Active 199 lira, Huawei GT 3 42mm 585 lira, Huawei GT 4 41mm kadın modeli 755 lira, Apple Watch 9 45mm 1899 lira ve Apple Watch 9 41mm 1789 liralık taksitlerle satışa sunuluyor. Tüm ürünler için 12 aylık ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Ürünler, Vodafone mağazalarından, Vodafone Yanımda uygulaması ya da uygulama içindeki akıllı asistan TOBi üzerinden temin edilebiliyor.

Securitas 90. kuruluş yıl dönümünü kutluyor Securitas 90. kuruluş yıl dönümünü kutluyor

- "Zengin seçenekler arasında aranılan ürüne kolayca ulaşılabiliyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone FLEX'in müşterilere bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sunduğunu bildirdi.

Vodafone FLEX müşterilerinin zengin seçenekler arasından aradıkları ürüne kolayca ulaşabildiklerini kaydeden Şahin, şu bilgileri verdi:

"Müşteriler kendilerine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyor. Anneler Günü için Vodafone FLEX’te bir indirim kampanyası başlattık. Kampanya kapsamında, akıllı ürünlerde annelere özel indirimler sunuyoruz. Vodafone FLEX ile dilediği ürünü seçen müşterilerimiz, kendilerine en uygun ödeme yöntemini de seçerek annelerine onları en mutlu edecek akıllı ürünleri Vodafone'dan kolayca satın alabiliyorlar. Herkesi Vodafone FLEX avantajlarından yararlanmaya davet ediyoruz."

Kaynak: aa