Sinop turizmine aktif olarak hizmet verecek olan Hotel North Saıls törenle hizmete girdi. 

Kısa süre önce Mavi Ay Grup bünyesine dahil edilen Hotel North Saıls, yeni sezon öncesi tüm hazırlıklar tamamlanarak Sinop turizminin hizmetine sunuldu. Açılış törenine Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Vali Yardımcıları Mehmet Yüzer ve Ali Yılmaz, AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Bakanlık Müşaviri ve Valilik Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, KOSGEB Sinop Hizmet Merkezi Müdürü Gürsel Kızılaslan, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Programda selamlama konuşması yapan Mavi Ay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Dursun Aktan, Sinop turizmine nezih bir mekan sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Aktan, açılış davetine icabet eden herkese de teşekkür etti. 

Açılışta konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, işletmenin Sinop turizmine hayırlı olmasını diledi. Bircan; "Sinop'un önemi her geçen gün artmakta. Dolayısıyla da her geçen gün tanınırlığı artan bir şehirde gelen misafirlerimizi ağırlamak ve onları memnun etmek, daha fazla misafirimizin gelmesi demektir. Turiste, gerektiği şekilde hizmet etmemiz ve memnun etmemiz yazım. Onları memnun edecek tesislerin olması ve onları memnun edecek elemanların yetişmesi de hakeza önemli. Bu yönüyle de üniversitemiz olarak Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nu kurduğumuz gibi, ayrıca ikinci örgüne de başladık. ine bu yönde 2 yıllık programlarımız da var. Dolayısıyla Sinop turizmine katkıda bulunacak olan bu tesisin Sinop'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer'de konuşmasında Mavi Ay Grup'a Sinop'a kazandırdığı tesisten dolayı teşekkür etti. Yüzer, tesisin Sinop'a hayırlı olmasını diledi. 

Yapılan konuşmalar ardından Hotel North Saıls'ın açılış kurdelesi protokol tarafından birlikte kesildi. Açılışa katılanlara  Hotel North Saıls'ı gezdiren Mavi Ay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Dursun Aktan, tesis hakkında bilgi verdi. Program bitiminde davetliler için kokteyl verildi. 

22 oda 61 kişi kapasiteli olan Hotel North Saıls, restaurant bölümüyle, sadece tesiste konaklayanlara değil, Sinoplulara da hizmet verecek. 


Advertorial
Editör: Vitrin Haber