Aralarında gezginci, rehber, turizmci, seyahat yazarı ve gazetecilerin yer aldığı geniş katılımlı jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, “Karadeniz’in en iyi 10 oteli" belirlendi. Seçilen 10 mekan arasında, Sinop’un sadece Türkiye değil dünyaca tanınmış meşhur işletmesi “Beyaz Ev” de bulunuyor. 

Jüri tarafından Karadeniz’in en iyi oteli seçiminde aranan kriterler ise fiyat, hizmet, lezzet, konum, konfor ve kalite oldu. Jüri heyetinin belirlediği sonuçlar Hürriyet Gazetesi'nin 'Seyahat' ekinde yayınlandı. Haberde Beyaz Ev için şu satırlar yer aldı; "Aile işletmesi olan butik otel denize girmek, stresten uzaklaşmak ve dinlenmek için ideal. Havalar soğumadan doğa sesleri eşliğinde ünlü yöresel kahvaltısını ve yemeklerini denemelisiniz. Denize sıfır restoranındaki yemekler bölgeden alınan sebze ve etlerle hazırlanıyor"

İLK 10'A BAŞKA KİMLER GİRDİ
Gezginci, rehber, turizmci, seyahat yazarı ve gazetecilerin oluşturduğu jüri, Beyaz Ev ile birlikte Karadeniz'de; Trabzon Ramada, Samsun North Point, Bolu Gazelle Resort, Ordu Radisson Blu, Rize Kaçkar Resort, Samsun Sheraton Grand, Bartın Kaf Konak, Artvin Grand ve Rize Tanevit Dağ Oteli'ni ilk 10'da değerlendirdi. 

Muhteşem manzarası, temiz ve berrak denizi, tarihi ve kültürel zenginliği, güler yüzlü ve dost canlısı insanları ile Karadeniz'in İncisi Sinop'ta; denize sıfır kumsalı, doğa ve denizin harmanladığı muhteşem manzarası, konforlu odaları ve nefis lezzetleri ile Beyaz Ev Otel'in en iyi 10 otel arasına girmesi Sinopluları gururlandırdı.


Advertorial Haber

 
Editör: Vitrin Haber