Merkezi Aydın’da bulunan ve her geçen gün ülke genelindeki şube sayısını arttıran Tuğba Kuruyemiş, son yıllarda en fazla büyüyen firmalar arasında yerini korudu. Bir yandan üretimi arttırırken diğer yandan da her ay yeni istihdam oluşturan firma İzmir Güzelbahçe’de 116. Şubesini törenle açtı. Yoğun ilgi gören açılışta, vatandaşlar açılışa özel indirimli ürünlerin tadını çıkardı.

Aydın’da 1980 yılında kurulan Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı. Açılış nedeniyle yapılan kampanya ve fırsatlar Ramazan ayı ile birleşince Güzelbahçe’de yaşayan binlerce kişi açılışı fırsata çevirdi.

Tuğba Kuruyemiş olarak üretime ve istihdama büyük önem verdiklerini belirten Bölge Müdürü Yılmaz Bozdağ, “Tuğba Kuruyemiş olarak her yıl üretim, istihdam ve mağaza sayısını yüzde 10’un üzerinde artış sağlanıyor. Burada bir yandan kaliteli üretime odaklanırken diğer yandan da istihdama büyük önem veriyoruz. Her mağaza yaklaşık 10 yeni istihdam demek. Sıcak sıcak taptaze sloganı ile Güzelbahçe’deki yen şubemizle hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Tuğba Kuruyemiş Mağazaları’nda müşteriye sunulan tüm ürünlerin kendi imalatları olduğunu belirten Bozdağ, “Ürünlerimizi gıda mühendislerimizin denetiminde tecrübeli ekibimizle özenle hazırlıyoruz. Pek çok ürünümüz üstün lezzet ödülüne sahip. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyümeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yazar Samiha Ayverdi eserleriyle anıldı Yazar Samiha Ayverdi eserleriyle anıldı

Yapılan konuşmaların ardından Tuğba Kuruyemiş Güzelbahçe Şubesi, firmanın İç Mimarı Müberra Perk, Bölge Müdürü Secan Şahin ve Mağaza Yöneticilerinden Melek Özdemir tarafından hizmete açıldı.

Kaynak: iha