Play-off mücadelesini son haftaya taşımak isteyen TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 27. hafta erteleme maçında 1 Mayıs Çarşamba günü Çağdaş Bodrumspor’a konuk olacak. Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak ve beIN Sports 5’ten canlı yayınlanacak.BURSA (İGFA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 27. hafta erteleme mücadelesinde TOFAŞ, deplasmanda Çağdaş Bodrumspor ile karşı karşıya geliyor. Ligde oynadığı son 2 maçta Pınar Karşıyaka ve Bahçeşehir Koleji’ni mağlup ederek play-off için şansını sürdüren Bursa ekibi, son hafta öncesinde Bodrum deplasmanında da galibiyet hedefliyor. Ligde 12 galibiyet-16 mağlubiyet ile 12. sırada bulunan Mavi Yeşillilerde Austin Wiley ve Özgür Cengiz sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede forma giyemeyecek. Ligde 8 galibiyet-20 mağlubiyet ile 15. sırada yer alan Çağdaş Bodrumspor’un ise geçen hafta sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 67-87 mağlup olunca lige veda etmesi kesinleşmişti.

1 Mayıs Çarşamba günü Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak. BeIN Sports 5’den canlı yayınlanacak karşılaşmayı Yener Yılmaz, Musa Kazım Çetin, Erhan Gürsel hakem üçlüsü yönetecek.

Ahlatcı Çorum FK-Kocaelispor maçının ardından Ahlatcı Çorum FK-Kocaelispor maçının ardından

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu mücadelenin ardından normal sezonun son haftasında sahasında Galatasaray Ekmas ile kozlarını paylaşacak. 4 Mayıs Cumartesi günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak 30. hafta mücadelesi saat 15.30’da başlayacak.

Kaynak: igf