KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi, Sinop bölgesinde açmayı planladığı il temsilciliği ile Sinop KOBİ ve Esnafına yerinde teknolojik çözümler üreterek, Sinop ekonomisine büyük katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu giriş ile Sinop bölgesindeki küçük ve orta ölçekli firmaların kolayca teknoloji kullanmaları, e-ticaret siteleri oluşturmaları, web siteleri oluşturmaları, ticari program kullanarak işlerini güçlendirmeleri de hedefleniyor. 

SİNOP KOBİ VE ESNAFI DÜNYA STANDARTLARINDA PROFESYONEL YAZILIMLARA SAHİP OLACAK
Oluşum hakkında bilgi veren KMK Bilgi Teknolojileri Bölge Müdürü Yusuf Ana, bölgede açılacak temsilcilik sayesinde Sinop KOBİ ve esnafının dünya standartlarında profesyonel yazılımlara Sinop bölgesinde kolayca sahip olmaları ve kullandıkları ticari programlara ve ürünlere kolayca destek almalarının sağlanacağını belirtti. 

Ana; “Sinop’ta ne iş yapabilirim diye düşünen girişimciler için kaçırılmayacak bir iş imkânı sunan, KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Türkiye’de her ilde bilişim seferberliği ilan etmiştir. Sinop’ta bir girişimde bulunmak istiyorsanız aşağıdaki başvuru formu aracılığı ile başvuruda bulunabilirsiniz. 
Sinop’ta bulunan küçük ve orta ölçekli firmalar bu sayede ekonomik fiyatlara teknoloji ihtiyaçlarını giderebilecekler, aynı zamanda bilgi teknolojileri alanında Sinop’ta yeni istihdam alanları oluşacaktır” dedi. 

ÜCRETSİZ EĞİTİM PROGRAMLARI DÜZENLENECEK
Sinop’ta yapılanacak oluşumun hemen sonrasında ücretsiz eğitim programları düzenlemeyi planladıklarının altını çizen KMK Bilgi Teknolojileri Bölge Müdürü Yusuf Ana, Bu eğitim programları ile Sinop halkının bilişim ekonomisine kazandırılmasının amaçlandığını belirtti. Ana; “KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Sinop’ta oluşumunun ardından hemen Sinop’taki esnaf ve KOBİ’lere, Yeni mezun olmuş genç girişimcilere ve bilişim teknolojilerine merak duyan Sinop halkına ücretsiz eğitim programları düzenlemeyi planlamaktadır. Bu eğitim programları ile Sinop halkının bilişim ekonomisine kazandırılması amaçlanmaktadır. Sinop il temsilciliği için ön başvurularınızı bu link’ten yapabilirsiniz. https://www.kmk.net.tr/is-ortakligi-basvuru-formu?program=Bayilik 
Editör: Vitrin Haber