Türkiye Judo Federasyonu tarafından Judo Antrenör ve Hakemlerinin katılımının zorunlu olduğu 2015 Vize Eğitim ve Gelişim Semineri 289 Antrenör 142 Hakemin katılımı ile 11-14 Aralık Tarihlerinde Antalya’da gerçekleşti.

Gerze HEM Judo Antrenörleri Özlenen ve Orhan Akpınar ile çiçeği burnunda judo hakemi Gamze Anıl Aydın’ın da yer aldığı seminerde Hakem Kuralları ile ilgili EJU ve IJF Hakem Kurulu üyesi Metin Özkan ile birlikte EJU Beynelminel Hakemi Bünyamin Er, MHK Başkanı Fikret Papur eğitimler verdi.

Uygulama eğitimleri ise Eğitim Kurulu hocası Yard. Doç. Dr. Önder Karakoç, Fatih Akcan, Mehmet Yılmaz Spor Sakatlanmaları Sağlık Kurulu Üyesi Yard.Doç.Dr. Ahmet Alyanak tarafından verdi. Federasyon Başkanı Fatih Uysal, Genel Sekreter Rahman Emeksiz, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Özışık ve İstanbul bölgesi ünlü gazetecilerinden Muzaffer Ilıcak Eski Judo Federasyonu Başkanlarından Natık Canca, Eski Genel Sekreter, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacı Caferoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen seminerde ünlü spor duayeni Namık Ekin verdiği eğitimin ardından Antrenör ve hakemler için çıkarmış olduğu kitabını imzaladı. Seminerin son günü sınav sonrası başarılı olan Antrenör ve Hakemlere Seminer belgesi ve Vize kartları dağıtıldı.

Editör: Vitrin Haber