Türkiye'nin 8 bölgesinde 60 takımın katılımı ile gerçekleşen TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubunda dördüncü hafta maçları hafta sonunda oynanan maçlarla tamamlandı.

TMVFL Orta Karadeniz Grubu 4. hafta maçı öncesinde ikinci sırada bulunan Samsun Metro Veteranlar ile grupta altıncı sırada bulunan Ordu Bezirganoğlu takımları Samsun'da karşı karşıya geldiler. Cumartesi günü saat 12.00'de Atakum Belediye Sahasında oynanan karşılaşmadan Samsun Metro Veteranlar takımı galip ayrıldı. Baştan sona üstün oynadığı maçtan her iki yarıda da bulduğu gollerle 6-0 galip ayrılan Samsun Metro Veteranlar zirve yarışında üç puanın sahibi oldu.
Cumartesi günü oynanan Samsun Metro Veteranlar & Ordu Bezirganoğlu maçının 55. dakikasında ki hareket haftanın en güzel hareketiydi. Ordu takımının oyuncusu sakatlanınca yerine girecek yedek kulübesinde hiç oyuncusu kalmamıştı. Maçın 55. dakikasında Samsun Metro Veteranlar takımı oyuncusu Adnan'ı oyundan çıkararak sahada ki oyuncu sayılarının eşit olmasını sağlayarak çok güzel bir fair-play örneği sergilediler.

SİNOP TERSANESPOR ÇORUM VETERANLAR’I 2-1 MAĞLUP ETTİ

TMVFL Orta Karadeniz Grubun da dördüncü sırada bulunan Sinop Tersanespor ile grupta üçüncü sırada bulunan Çorum Veteranlar takımları Sinop'ta karşı karşıya geldiler. Pazar günü saat 13.30'da Bostancılı Stadında oynanan karşılaşmadan ev sahibi takım Sinop Tersanespor Veteranlar galip ayrıldı. İlk yarıda Ersel Şahin'in 14. daikada attığı golle öne geçen Çorum Veteranlar 17. dakikada Deniz'in kendi kalesine attığı golle soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti. İkinci yarıda bir gol daha bulan Sinop Tersanespor maçtan üç puanla ayrılarak üç  puanın sahibi oldu.

AYANCIK VETERANLAR MAĞLUBİYETLE AYRILDI

TMVFL Orta Karadeniz Grubun da lider durumda bulunan Bafra Veteranlar ile grubunda beşinci sırada bulunan Ayancık Veteranlar takımları Bafra'da karşı karşıya geldiler. Pazar günü saat 14.00'te Bafra Suniçim Sahasında oynanan karşılaşmadan ev sahibi takım Bafra Veteranlar galip ayrıldı. Karşılıklı gollerin atıldığı gol düellosu şeklinde geçen maçı 4-2 Bafra Veteranlar kazandı. Bafra Veteranlar ilk yarıyı da 2-1 önde kapadı. Maçtan galibiyetle ayrılan Bafra Veteranlar zirve mücadelesinde üç puanın sahibi oldu.
 
Editör: Vitrin Haber