Türkiye'nin 8 bölgesinde 60 takımın katılımı ile gerçekleşen TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubunda üçüncü hafta maçları hafta sonunda oynanan maçlarla tamamlandı.

Günün ilk karşılaşması Çorum Veteranlar ile Samsun Metro Veteranlar arasında oynandı.
Maçtan önce Samsun Metro Veteranlar yöneticisi ve oyuncusu Hamza Aygün, Çorum Veteranlar kaptanı Salih Öztürk'e Samsunspor'a hizmet etmiş sporculardan oluşan kitabı hediye ederek başarılar diledi.
Celil Sağır, Mehmet Nas, Adnan Güngör, Sabri ve daha bir çok yıldızı ile maça hızlı başlayan ve Ali ile golü bulup ilk yarıyı da önde kapatan takım Samsun Metro Veteranlar takımı oldu.

FAİR-PLAY HAREKETİ UĞUR'DAN
İlk yarıda maçın 27.dakikasında Çorum Veteranlar oyuncusu Uğur Bolat, hakemin verdiği aut kararında topun kendinden çıktığını belirterek Fair-play örneği sergileyerek korner atışının Samsun Metro Veteranlar adına yapılmasını sağladı.
İkinci yarı da Çorum Veteranlar takımının gol girişimleri vardı. Hasan ile girdiği posizyonda top üst direkten dönünce  Çorum'da ki oynanan maçtan Samsun Metro Veteranlar takımı 1-0 üstünlükle ayrılarak üç  puanın sahibi oldu. 

SİNOP TERSANESPOR 3 - BAFRA VETERANLAR 5
Günün ikinci karşılaşması Sinop Tersanespor Veteranlar ile Bafra Veteranlar arasında Sinop Bostancılı sahasında saat 11.00'de oynandı. İlk yarısı karşılıklı gollerin atıldığı maçta Bafra Veteranlar 2-1 önde kapadı. İkinci yarıda da gol düellosu devam etti. Sinop Tersanespor takımının gollerini Çağatay, Mesut, Ziya atarken Bafra Veteranlar takımından Zekeriya (2), Yasin (2) ve Zafer'in golleri ile Bafra Veteranlar maçı da 5-3 kazanarak deplasmandan üç puanla dönen taraf oldu. Çorum Veteranlar takımının Samsun Metro maçında puan kaybetmesiyle tekrar liderliği Bafra Veteranlar takımı aldı.

AYANCIK VETERANLAR 1 - ORDU BEZİRGANOĞLU 1
Orta Karadeniz grubunda üçüncü haftanın son maçı Ayancık Veteranlar ile Ordu Bezirganoğlu Veteranlar arasında Gazi stadında saat 13.30'de oynandı. İlk yarıda Ayancık Veteranlar Ferhat Ünal'ın golü ile soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda Ordu Bezirganoğlu Veteranlar takımı Abdullah ile beraberliği sağlayarak maçın sonucunu ilan etti. Bu beraberlikle iki takımda ligde ilk puanlarını almış oldu.

 
Editör: Vitrin Haber