TMVFL Orta Karadeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi maçları hafta sonu oynanan üç maçla sona erdi.

TMVFL Orta Karadeniz grubu ikinci hafta maçında Samsun Metro Veteranlar ile Bafra Veteranlar takımları Samsun'da karşı karşıya geldiler. Maçtan önce Samsun Metro Veteranlar kaptanı Hamza Aygün, Bafra Veteranlar kaptanı Kenan Ekbul'a çiçek vererek başarı dileklerinde bulundu. İlk yarıda yakalanan gol fırsatlarını değerlendiremeyince maçın ilk yarısı 0-0'lık beraberlikle sona erdi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısının 65. dakikasında Samsun Metro Veteranlar takımından Korhan'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıdan Ersan yararlanamayınca maç başladığı gibi 0-0 bitti.

Cumartesi günü Ordu Bezirganoğlu Veteranlar ile Çorum Veteranlar takımları Ordu Ulubey stadında karşı karşıya geldiler. İlk yarıda iki takımda girdikleri pozisyonlarda gol atma başarısı gösteremeyince her iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. İkinci yarıda da gol girişimleri devam etse de maçta ki tek gol son dakika da Çorum Veteranlar oyuncusu Ender'in frikiğinden geldi. Son dakika da attığı golle maçtan üç puanla ayrılan Çorum Veteranlar TMVFL Orta Karadeniz grubunda haftanın yeni lideri oldu.

Pazar günü iki Sinop takımı Ayancık Veteranlar ile Sinop Tersanespor takımları Ayancık'ta karşı karşıya geldiler. İlk yarı da iki takımı da gol girişimlerinden yararlanamayınca soyunma odasına beraberlikle gittiler. Sinop Tersanespor ikinci yarı da serbest vuruştan Ömer'le 1-0 öne geçti. Ayancık Veteranlar ise maçın son dakikalarında kazandığı penaltı atışından Barış'la yararlanamayınca beraberlik şansını da kullanamamış oldu.

 
Editör: Vitrin Haber