Vali Yasemin Özata Çetinkaya, Türkiye Judo Federasyonu tarafından Ankara’da gerçekleştirilen Veteranlar Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Valilik makamında düzenlenen ödül törenine Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Judo İl Temsilcisi Yalçın Öztaban, Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası'nda Türkiye 1.'si olan sporcular Çağdaş Canel ve Deniz Çolak katıldı.

Ankara’da gerçekleştirilen Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye birincisi olarak büyük başarı elde eden sporcuları tebrik eden Vali Çetinkaya, "Sinoplu sporcularımızın, Türkiye çapında düzenlenen bir şampiyonada derece almaları hepimize gurur verdi. Bu sporcularımız Sinop'u ve Türkiye'yi temsilen Avrupa ve dünya şampiyonalarına katılacaklar. İnşallah oradan iyi derecelerle dönmelerini bekliyoruz" dedi.

Daha sonra, Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası'nda 73 kiloda Türkiye Şampiyonu Çağdaş Canel ile yine aynı branşta 81 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Deniz Çolak'a ödülleri Vali Çetinkaya tarafından verildi.


Editör: Vitrin Haber