A Milli futbol takımımızın da mücadele ettiği UEFA Uluslar Ligi ciddi anlamda kafa karıştıran durumda. Sizin de bildiğiniz gibi bu lig ülke takımlarını ilgilendiriyor. Son derece heyecanlı maçlar oynanıyor ve takımlar birbirleri ile çekişmeli mücadelelere giriyor. A Milli futbol takımımız da bu ligde 2 maç oynadı ve 1 galibiyet ile 1 mağlubiyet elde etti. Peki ama siz de UEFA Uluslar Ligi gruplarını merak ediyor musunuz? Eğer ki bu konuda merak ettiğiniz şeyler bulunuyorsa kesinlikle bunların cevaplarını Tipobet ile bulabilirsiniz. Oldukça heyecan veren mücadelelere sahne olan bu maçlar sizin de eğlenmenizi sağlayacaktır. Hatta A Milli futbol takımımızın grubunu da göreceksiniz.

Uluslar Ligi Grupları

UEFA Uluslar Ligi grupları son derece değişik bir şekilde oluşturuldu. A, B, C ve D ligleri bulunuyor. Her ligde farklı takımların bulunduğu 4 grup yer alıyor. Bunları grup grup vermek gerekirse burada A ve B liginden bahsetmeliyiz. A Ligi’nde 1. Grup takımlarını Almanya, Fransa ve Hollanda oluşturuyor. Ayrıca onu takip eden 2. Grubu ise Belçika, İsviçre ve İzlanda oluşturuyor. 3. Grupta da Portekiz, İtalya ve Polonya yer alıyor. Son olarak A grubunun 4. Liginde ise İspanya, İngiltere ve Hırvatistan yer almış durumda. Bunları Tipobet şikayet ile kullanarak para kazanabilirsiniz.

Uluslar Ligi Gruplarındaki Takımlar

Uluslar Ligi gruplarında sadece A ligini saydık. Şimdi sırada B ligi bulunuyor. B liginde 1. Grubu Slovakya, Ukrayna ve Çek Cumhuriyeti oluşturuyor. 2. Grup ise Türkiye, İsveç ve Rusya’dan oluşuyor. 3. Grup: Avusturya, Bosna Hersek ve Kuzey İrlanda. 4. Grup: Galler, İrlanda ve Danimarka. C Ligi 1. Grup: İskoçya, Arnavutluk ve İsrail. 2. Grup: Macaristan, Yunanistan, Finlandiya ve Estonya. 3. Grup: Slovenya, Norveç, Bulgaristan ve Kıbrıs Rum Kesimi. 4. Grup: Romanya, Sırbistan, Karadağ ve Litvanya. Bu takımlar haricinde 4 lig de bulunuyor. Artık siz de Tipobet yeni giriş ile bunların tamamını kullanabilir ve değerlendirebilirsiniz. A Milli futbol takımımız İsveç ve Rusya’yı geçebilecek güçte ve bu turnuvada ilerlemeyi düşünüyoruz.
 
Editör: Vitrin Haber