TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi bölge şampiyonları belli oldu. TMVFL Orta Karadeniz grubunda yer alan altı takımın Ekim ayında başlayan lig mücadelesinin sonunda Samsun Metro Veteranlar takımı şampiyon olarak Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

2017-2018 TMVFL Liginde gruplarında şampiyon olan ve Antalya'da ki Türkiye Şampiyonasında yer almayı garantileyen 24 takım 22-29 Nisan tarihleri arasında Antalya'da mücadele ederek Türkiye Şampiyonu olmaya çalışacaklar.
TMVFL Orta Karadeniz grubunda yer alan altı takımın Ekim ayında başlayan lig mücadelesinin sonunda mutlu sona Samsun Metro Veteranlar takımı ulaştı. Geçen sene ki şampiyonluğun ardından bu sene de şampiyon olarak üst üste şampiyon olarak Antalya'da da iddialı olduğunu gösterdi.

Bafra Veteranlar, bu sene ilk defa katıldığı ligde 21 puan toplayarak ikinci oldu ve Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı elde etti.
Çorum Veteranlar, oynadığı maçlar sonunda 18 puan toplayarak grupta üçüncü oldu ve diğer grup üçüncüleri arasında en iyi üçüncü olarak Türkiye Şampiyonasında oynama hakkı elde etti.
Sinop Tersanespor, oynadığı maçlar sonunda 11 puan toplayarak grupta dördüncü olarak sezonu tamamladı.
Ayancık Veteranlar, ilk defa katıldığı ligde oynadığı maçlar sonunda 7 puan toplayarak grupta beşinci olarak sezonu tamamladı.
Ordu Bezirganoğlu, oynadığı maçlar sonunda 2 puan toplayarak grupta altıncı olarak sezonu tamamladı.
TMVFL Orta Karadeniz grubu 2018-2019 gelecek sezonun başvuruları başladı. Gelecek sezon grup mücadelesinde yer almak isteyen takımlar gerekli şartları ve başvuruyu www.tmvfl.com adresinden yapabilirler.
Editör: Vitrin Haber