TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Orta Karadeniz Grubu 8. hafta maçları hafta sonu oynanan Samsun Metro Veteranlar – Çorum Veteranlar, Bafra Veteranlar – Sinop Tersanespor maçları ile tamamlandı.

FUTBOLA 5 DAKİKA OKUMA MOLASI 
Türkiye Master ve Veteran Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubu'nda Samsun Metro Veteran ile Çorum Veteranlar arasında oynanan maçta 5 dakika ara verilerek iki takım oyuncuları kitap okudu.
Samsun Valiliğinin başlattığı "Samsun için okuma vakti" kampanyasına Türkiye Master ve Veteran Futbol Ligi'nde mücadele eden her iki ekibin oyuncuları ve maçın hakemleri de destek vererek kitap okuma bilincinin gelişmesi için kampanyayı destekledi.

SAMSUN METRO VETERANLAR 5 - ÇORUM VETERANLAR 3
Grubun lideri ile en yakın takipçisini karşı karşıya getiren maç Samsun'da oynandı. Cumartesi günü saat 12:00’da başlayan karşılaşma Dereler Suni Çim Sahasında oynandı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısını Samsun Metro Veteranlar 3-1 önde kapadı. Karşılıklı goller ikinci yarıda da devam etti. 5-3 ev sahibi takımın üstünlüğü ile biten karşılaşmanın gollerini Samsun Metro adına Celil Sağır(3) ve Mehmet Nas(2) atarken konuk Çorum Veteranlar takımının gollerini ise Deniz (2) ve Hasan Olgun attılar. Aldığı galibiyetle zirvede ki yerini sağlamlaştıran Samsun Metro Veteranlar puanını 20'ye çıkarırken Çorum Veteranlar ise 15 puanda kaldı.

BAFRA VETERANLAR 4 - SİNOP TERSANESPOR 4
Grupta üçüncü sırada bulunan Bafra Veteranlar ile dördüncü sırada bulunan Sinop Tersanespor karşılaşması Bafra'da oynandı. Bafra Suni Çim sahasında ki karşılaşma Pazar günü saat 15:30'da başladı. Her iki yarıda atılan gollerle maç 4-4 sonuçlandı. Konuk Sinop Tersanespor maçın sonlarında üstünlüğünü koruyamayınca Bafra Veteranlar takımının maçın sonlarında ki baskısı ile beraberlik golü geldi ve maç 4-4 berabere bitti. Bu sonuçla Bafra Veteranlar puanını 15'e yükseltirken Sinop Tersanespor ise puanını 8'e yükseltti. 
 
Editör: Vitrin Haber