Futbola gönül vermiş emektar futbolcuları "İkinci Baharını Yaşayanların Ligi" sloganıyla Türkiye genelinde bir çatı altında toplayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Ligi (TMVFL), Türkiye'de 8 grupta 60 takımın katılımı ile oynanacak maçlarla hafta sonunda başladı. Orta Karadeniz Grubunda Cumartesi günü sezonun açılış maçında Sinop Tersanespor ile Metro Samsun Veteranlar takımı karşı karşıya geldi. Pazar günü ise Bafra veteranlar ile Ordu Bezirganoğlu Veteranlar takımı karşı karşıya geldi.

ÜÇ PUANIN SAHİBİ METRO SAMSUN VETERANLAR
İlk yarıda ilk golü Samsun Metro'dan Korhan attı. İlk yarının sonlarına doğru Sinop Tersanespor'dan Yılmaz beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi.
İkinci yarının başında Mustafa'nın golü ile Samsun Metro Veteranlar tekrar 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Samsun Metro Veteranlar maçı 2-1 kazandı.

BAFRA VETERANLAR LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI
Bafra'da Pazar günü oynanan karşılaşmada Bafra Veteranlar ile Ordu Bezirganoğlu takımı karşı karşıya geldi. İlk yarıda Niyazi'nin attığı golle devreyi önde kapatan Bafra Veteranlar ikinci yarıda Zafer'le bir gol daha bularak maçı 2-1 kazanarak lige üç puanla başlayan takım oldu. Ordu Bezirganoğlu takımının maçta ki tek golünü ise Şenol attı.
 
Editör: Vitrin Haber