TMVFL ailesi, 2016-2017 Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi başlamadan önce takımları bilgilendirmek için Rize'nin Fındıklı ilçesinde bir araya gelecek. TMVFL'ye müracaatını yapmış ya da katılmayı düşünen takımların bir araya geleceği toplantıya TMVFL Başkanı Kenan Gürsu, ikinci başkan Mustafa Ekşioğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Arslan ve Alpay Özer, bölge sorumluları koordinatörü Füsun Erayla, Doğu Karadeniz Bölgesi Sorumlusu Hüsnü Kural, Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan, İç Anadolu Bölge Sorumlusu Ferhat Alp ile takım sorumluları katılacak.

Sezon öncesi lig programı, değişen kurallar, futbolcu ve kulüp taahhütnamelerin de yapılan değişikler ve takımların lig boyunca yerine getirmesi gereken sorumluluklarında konuşulacağı toplantıda ayrıca Lige katılması kesinleşen takımlarla da sözleşmeler yapılacak.

Toplantıya Batı ve Orta Karadeniz Bölgesinden; Zonguldak, Bartın, Karabük, Düzce, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Sinop, Çorum, Samsun, Ordu, Giresun, Amasya ve Yozgat illerinden müracaat yapan takım sorumlularının katılması bekleniyor.

TMVFL, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi için Sinop ilinden geçen yıl Sinop Tersanespor Masterler liginde yer almıştı. Bu sene ligde yer almak isteyen takımların www.tmvfl.com adresinden ön kayıt başvurusu yapabilecekleri gibi 0 544 279 59 76 nolu telefondan da Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan'dan bilgi alabilecekleri bildirildi. 

Toplantıya Doğu Karadeniz Bölgesi Sorumlusu Hüsnü Kural, Rize'nin Fındıklı ilçesinde ki Bizim Cafe'de 28 Ağustos pazar günü saat 14:00'da ev sahipliği yapacak. 
10 Eylül'e kadar sürecek müracaatlardan sonra 15 Ekim'de Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol ligi başlayacak.
 
Editör: Vitrin Haber