Sinop İl Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş, "Planlanan yatırımlarımız var. Bunların başında 10 milyon TL'lik Sinop merkeze yapılacak olan 2 bin 500 kişilik spor salonumuz var" dedi.

Sinop İl Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş, Vitrinhaber Gazetesi'ne iadei ziyarette bulundu. Vitrinhaber Gazetesi çalışanları ve Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen Açıkbaş, kurum çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Sinop'ta müdürlük koltuğuna oturur oturmaz başarılı çalışmalara imza atan İl Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş, konuşmasında, yapılan çalışmaları anlattı. Açıkbaş; "Bu kısa sürede Allah bize yüzme havuzu ile Boyabat ilçemizdeki gençlik merkezimizin açılışını nasip etti. İki yatırımın toplam maliyeti yaklaşık 8 milyon TL'yi buluyor. Gençlik merkezlerimizin, gençlerimizin yoğun uğrak yeri oluşu, havuzumuzun kamuoyunda inanılmaz derecede kabulü, bizi son derece mutlu ediyor. Bunun ötesinde de diğer ilçelerde ve merkezde yapılması gereken tesislerle ilgili de yoğun çalışmalarımız sürüyor. Allah izin verirse bu tesisleri de Sinop'ta ki kamuoyunun ve ilimizdeki gençlerimizin hizmetine sunmak için bütün gücümüzle çalışacağız" dedi. 
Bunlar Sinop'u uçuracak projeler
Serhat Özşahin'in hayata geçirilmesi planlanan yeni projeleri sorması üzerine Kazım Açıkbaş; "Evet yeni projelerimiz var. Onları projelendirdik. Genel müdürlüğümüze, il genel meclisimize sunuyoruz. Alacağımız ödeneklerle projelerimizi hayata geçireceğiz. Stadımızın pisti ve kapalı tribününü büyütülmesi söz konusu. Hafta sonu oynanan maçlarda artık stadımızın yetmediğini düünüyoruz. İl merkezi ve ilçelerimiz için güzel projelerimiz var. Sinop, Ayancık ve Gerze'de kapalı bir tenis kortu söz konusu. Ayancık'ta gençlik merkezi inşaatımız hızla sürüyor. Boyabat ilçemizde güreş eğitim merkezi, Sinop'ta da yine güreş antrenman salonu yapmayı düşünüyoruz. Bunların hepsini projelendirip bütçelendiriyoruz. Bunlar kabul görürse tek tek hayata geçireceğiz. 

İlçe statlarımızın da özellikle Ayancık'ta olduğu gibi aydınlatılması söz konusu. Malumunuz hava erken kararıyor. Saat 16:00'dan sonra çocuklarımızın statlardan faydalanamaması söz konusu. Onları da biz yine projelendirdik, ilçe statlarımızın aydınlatılması arzumuz ve düşüncemiz var" diye konuştu

Sinop'a 10 milyon TL'lik spor salonu
Sinop İl Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş, sözleri Sinop merkezde yapımı düşünülen 10 milyon TL değerinde ki 2 bin 500 kişilik spor salonu müjdesini vererek tamamladı. Açıkbaş; "Ayrıca Sinop'ta 10 milyon TL maliyeti olan ve 1 milyon TL'de ödeneği olan 2 bin 500 kişilik salon yapımı söz konusu. Buda sanayi sitesi bölgesinde, iş okulunun hemen altında yapılacak. Kısmet olursa, dere yatağıile ilgili bir çalışma var. Onu tamamlarsak önümüzdeki günlerde bu güzel yatırımla ilgili çalışmaların başlayacağını düşünüyoruz"

Editör: Vitrin Haber