Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Sinoplu dernekler arası Futbol Turnuvası’nın karşılaşma/fikstür çekilişi 06 Mart 2015 Cuma günü saat: 19:00’da Sancaktepe Belediyesi ‘ne ait Samandıra Kültür Merkezi’nde yapılacak. 

Tüm Sinopluların davetli olduğu ve şölen havasında geçecek çekiliş programında Sinoplu sanatçı Serkan Öztürk, seslendireceği birbirinden güzel eserleriyle davetlileri coşturacak.

SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonu’nun koordinatörlüğünde yapılacak Sinoplu dernekler arası futbol turnuvasına bu yıl 32 takım katılıyor. 21 Mart Cumartesi günü Sarıgazi Stadyumu’nda ilk karşılaşmanın yapılacağı futbol turnuvası iki ay süreyle devam edecek.

SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonunda görev alan ekip arkadaşlarının büyük bir özveriyle turnuvaya hazırlandıklarını belirterek, maç müsabakalarının sıkıntısız ve başarılı geçmesi için tüm önlemlerin alındığını söyledi.

Konuşmasının devamında Genel Başkan Arpacı: “Turnuvaya katılacak takımlarda yer alan tüm arkadaşlarımızın dostluk ve kardeşliğe dayalı, Sinoplu’ya yakışır ve diğer gençlere örnek olacak şekilde, sportmenlik ilkelerine bağlı kalmalarını ve turnuvanın kazasız ve sıkıntısız bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum. Turnuvaya ilgi gösteren tüm derneklerimize ve katılan takımlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Editör: Vitrin Haber