Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (SİYAD) organize ettiği Sinoplu derneklerarası geleneksel futbol turnuvası Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in açılış maçı öncesinde topa ilk vuruşuyla start aldı. 5 incisi düzenlenen futbol turnuvasına bu yıl Sancaktepe Belediyesi ev sahipliği yapıyor. 

Toplumda kardeşliğin, dostluğun ilerletilmesi, kaynaşmanın çoğaltılması ve yeni arkadaşlıkların kurulması amacıyla yapılan SİYAD Geleneksel Futbol Turnuvası’nın açılış maçına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra başkan yardımcıları, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, SİNDEF Genel Başkanı Engin Kırmızıgül ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Opr. Dr. Cengiz Tamer, basın mensupları, çok sayıda davetli ve izleyici katıldı. Davetlileri SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra gençlik ve spor komisyonu üyeleri karşıladı.

SİYAD Geleneksel Futbol Turnuvası açılışında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem: “SİYAD dernekçilikte örgütlenmeyi başaran, insanlarımız arasında dostluğa ve kardeşliğe vesile olan, yaptığı faaliyetlerle İstanbulluların dikkatini çeken önemli kuruluşlarımızdan biridir. SİYAD’ın her yıl organize ettiği geleneksel futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor olmaktan çok büyük onur ve gurur duyuyoruz. Sinoplulara büyük değer veriyoruz. Bu değerin bir ifadesi olarak kapılarımızı açtık. Sizleri en iyi bir şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Futbol turnuvasında yer alan takımları ve genç sporcularımızı tebrik ediyorum. Temennimiz turnuvanın tatlı rekabetle, kırgınlıklar olmadan, dostluk içinde geçmesidir” şeklinde konuştu.

SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı da yaptığı konuşmada: “Bu yıl 5 incisini gerçekleştirdiğimiz geleneksel futbol turnuvamızın ön görüşmelerine, katılımcı derneklerimizin oluşturduğu takımların kura çekilişine, şimdi de futbol takımlarımızın müsabakalarına ev sahipliği yapan, misafirperverliklerini en iyi şekilde sergileyen, her daim kendilerini Sinopluların yanında gördüğümüz, bizleri her şartta ağırlamaktan yüksünmeyen Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem Beyefendiye ve ekip arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz.  Futbol turnuvamıza katılan 32 takımın yapacağı maçlarla Sancaktepe’ye ilave hareketlilik getireceğimize ve canlılık katacağımıza inanıyoruz. Toplumumuzda kardeşliğin, dostluğun ilerletilmesine, kaynaşmanın çoğaltılmasına ve yeni arkadaşlıkların kurulmasına köprü olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle turnuvamızda yer alan tüm derneklerimizin başkan ve yönetim kurulu üyelerine, takımlarımızın teknik direktörlerine, futbolcu genç arkadaşlarımıza, gençlik ve spor komisyonumuzun başkan ve üyelerine, siz değerli misafirlerimize ve izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Değerli Belediye Başkanımızın temennilerine bizlerde katılıyor; turnuvamızın tatlı rekabetle, kırgınlıklar olmadan, dostluk ve kardeşlik ruhunun verdiği huzurla tüm maçlarımızın heyecanlı geçmesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından SİYAD Geleneksel Futbol Turnuvası, Gedikoğulları Derneği-Bahşaşlı/Zeyve Köyü ile Gürpınar Köyü-Bengübelen Köyü arasında yapılacak açılış maçı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in topa ilk vuruşu ve izleyicilerin coşkulu alkışlarıyla başladı.




Editör: Vitrin Haber