Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Sinopspor 6. Hafta müsabakasında sahasında Fatsa Belediyespor ile Dokuzoğlu Stadında karşılaştı ve mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

Sinop Dokuzoğlu Stadında saat 14:00’da başlayan Sinopspor, Fatsa Belediyespor maçı öncesinde geçtiğimiz gün trafik kazasında hayatını kaybeden Sinopspor U19 takımı futbolcusu Tolunay Anaç için saygı duruşunda bulunuldu. Tolunay Anaç’ın babası da oğlunun formasını giyerek karşılaşmayı tribünlerden izledi. İlk yarısı 0-0 biten Sinopspor - Fatsa Belediyespor mücadelesinden galip ayrılan taraf 2-1’lik skor ile Fatsa Belediyespor oldu.

İlk yarıda her iki takımda ataklarını golle sonuçlandıramayarak mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık skorla tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Fatsa Belediyespor 56. Dakikada kullanılan köşe vuruşunda Levan Ingorokva’nın vuruşunda Sinopspor ağları ile buluştu ve Fatsa Belediyespor Sinopspor karşısında 1-0 öne geçti.

61’inci dakikada Alanzinho ile köşe vuruşu kullanan Sinopsporlu İlhan Türen’in kafa vuruşu ile direkten dönen topu tamamlayan Burak Mete topu ağlarla buluşturdu ve Sinopspor, Fatsa Belediyespor karşısında skoru 1-1’e getirdi.

83’üncü dakikada sol kanattan atak yapan Fatsa Belediyespor Rıdvan Sönmez’in ortasında ceza sahasında kafa vuruşu ile Babacar Diop topu ağlara gönderdi ve Fatsa Belediyespor, Sinopspor karşısında 2-1 öne geçti.

7 dakika duraklama eklenen maçın 96’ıncı dakikasında Sinopspor atağında Fatsa Belediyespor ceza sahasında yaşanan karambolde Sinopsporlu oyuncu Güray Akoğlu topu auta gönderdi ve Sinopspor, Fatsa Belediyespor karşılaşmasından 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.   

Karşılaşma öncesinde Fatsa Belediyespor, Spor Toto BAL 4. Grupta 13 puan ile 1’inci sırada yer alırken Sinopspor ise 6 puan ile 8’inci sırada yer alıyordu.  Karşılaşma sonucunda Fatsa Belediyespor 16 puan ile liderliğini korurken, Sinopspor 6 puanda kalarak 10’uncu sıraya geriledi.

 
Editör: Vitrin Haber