Türkiye Off-Road Şampiyonası 3, ayak yarışları 30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Sinop’ta yapılacak.

Sinop Off-Road Kulübü’nün  (SİNOFF) organizatörlüğünde, Türkiye Off Road Şampiyonası’nın 3. Ayak yarışı 30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Sinop’ta yapılacak. Türkiye’nin ve Sinop’un en güzel coğrafyasına sahip olan Akliman ve Bostancılı sahilinde gerçekleştirilecek olan ve bölgede yılın en önemli yarışması  olarak öne çıkan Off-Road Türkiye Şampiyonasının 3. Ayağındaki  organizasyon Sinop Valiliği, Sinop Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Sinop Off-Road Kulübünün yoğun çaba ve ilgileri ile hazırlandı. Yarışlarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Sinop Off-Road Kulübü Başkanı Özkan Aydemir Sinop’un ev sahipliği yapacağı yarışlarla ilgili bilgiler verdi.  Yaklaşık 35 Off Road aracının kıyasıya mücadele edeceği parkurun, seyri kolay ve seyir keyfi yüksek olacak şekilde büyük bir özenle hazırlandığını söyleyen Aydemir; “Hali hazırda günübirlik ziyaretçilerin en çok tercih ettikleri Akliman, Off-Road yarışları sebebiyle yoğun ilgi göreceğini düşünüyoruz. Yarışma ile ilgili Cumartesi Akliman Orman Etabı hem kolay ulaşılabilir oluşu, hem de doğal güzelliklere sahip bir alan olduğu için tercih ettik. Pazar günü doğal parkurda verilecek start ile devam edecek mükemmel seyir ve adrenalini yüksek engelli parkurların aynı zamanda yarışmacıların heyecanını artıracaktır” dedi.
Tüm Sinopluları bu güzel heyecanı yaşamaya davet eden Sinop Off-Road Kulübü Başkanı Özkan Aydemir açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Güzel bir havada gerçekleşecek, hafta sonu şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyen ve hem eğlenip hem de büyük bir heyecana şahit olmak isteyen tüm Sinop halkımızı organizasyonumuza davet ediyorum.

30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günü yapılacak olan yarışın startı 30 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’da Akliman’da, 31 Mayıs Pazar günü saat 11:00’da Bostancılı Köyünde verilecek ve büyük heyecan 18:30’da Diyojen Otel’de gerçekleştirilecek olan kupa töreni noktalanacaktır.

Organizasyonumuza ve yarışmacılarımıza üç gün boyunca Diyojen Otel ev sahipliği yapacaktır. Sinoff Kulübü olarak cumartesi orman mukavemet etaplarımıza içinde bulunduğumuz Gençlik ve Spor Haftası 19 Mayıs Etabı ve Pazar koşulacak seyirci engelli etabına camianın sevgi ve sempatisini kazanmış yarışçı arkadaşımız Yunus Ayhan ismini verdik.

Off Road Sporuna verdikleri emeklerden ve desteklerinden dolayı şahsında tüm Andoff ailesine teşekkür ediyor, bu vesile ile geçmişten bugüne spora destek olan Sayın Valimiz Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’ya, Belediye Başkanımız Baki Ergül’e, tüm mülki amirlerimize, idareci, yönetici, sponsorlarımıza, ulusal ve yerel basın mensubu arkadaşlarımıza ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

Off-Road severler yarış programı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve programa www.sinoff.org internet sitesinden ulaşabilecekler.   

 
Editör: Vitrin Haber