Sinop Amatör Ligi namağlup olarak tamamlayan Sinopspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edebilmek adına Ayancık Belediyespor ile yapacağı baraj maçı öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi. 

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörler Kurulu Başkanı Enver Öncü, Sinopspor Kulübü yönetici ve sporcularının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan, kulüp olarak vefakarca çalıştıklarını söyledi. Özhan; “Bizler Sinopspor Kulübü olarak 2 yıldır yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte cefakarca emek veriyoruz. Sağ olsun Baki Ergül Başkanımız her zaman reklamasyonu işin dışında tutarak sizlerin bu sahada futbol oynamasına destek oluyor. Kendilerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. 2016-2017 sezonunda Futbolcu kardeşlerimiz yağmurda, çamurda, karda ve kışta mücadele ederek Sinop 1.Amatör Ligi'nde mağlubiyetsiz şampiyon oldular. Bütün futbolcu kardeşlerimizi sizlerin huzurunda tebrik ediyorum” dedi.

GENÇLERE HİZMET VERMEYİ İBADET OLARAK KABUL EDİYORUM
Toplantıda daha sonra bir konuşma yapan Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, gençlere hizmet etmenin ibadet olduğunu söyledi. Ergül; “Benim için sizlerle bir arada olabilmek inanın çok keyifli. Bende yıllar önce sizler gibi böyle bu topluluklardan geliyorum. Ama bizim o zamanlardaki imkanlarımız şimdiki gibi değildi. Antrenmanlarımızı daha zor şartlarda, imkanların daha da kısıtlı olduğu ortamlarda yapardık. İlerleyen yıllarda yine bu spor ile olan bağımızı koparmadık. Sinopsporun kuruluşunda emeğimiz vardır. Daha sonra bu kulüpte idareci yönetici olarak hizmet verdik. Ben gençlere hizmet vermeyi ibadet olarak kabul ediyorum. Çünkü bir tane genci kahve köşesinden kurtardığımızda biz kendimizi mutlu addediyoruz” diye konuştu.

SİNOP’A YENİ BİR SAHA KAZANDIRACAĞIZ
Sinop Belediyesinin girişimleri ile Sinop’a yeni bir saha kazandıracaklarının müjdesini veren Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop’ta eksikliği hissedilen konularla yakından ilgilendiklerini ifade etti. Ergül; “Konu Sinopspor olduğu zaman, ben belediye olarak her zaman sizin yanınızdayım. Her zaman maçlarınıza gelemiyorum. Belediye Başkanı olmak sadece çalışmak değildir. Belediye Başkanının ayrıca bir temsil özelliği de var. Bu sebeple her zaman bir yerde bulunabilme imkanımız olmuyor. Ama her zaman gönlümüz sizinle. Sizler için de çalışıyoruz. Şimdi bir tane saha yapıyoruz. Ordu köyünde hazinenin bir arazisini aldık. Sizin yiyip, içip yatabileceğiniz, antrenman yapabileceğiniz bir saha olacak. İnşallah onun anahtarını da vereceğim. Dışarıdan gelen arkadaşlarımız orada yatabilirler altında yemek yiyebilirler. Sinop’ta bunların eksikliği var. Bunları tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber