Sinopspor Kulübü yönetimi düzenledikleri basın toplantısı ile Sinop’ta görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan, Sinopspor’u 3.’lige taşımayı hedeflediklerini söyledi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ve Sinopspor Kulübü yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan Kulüp başkanı Ayhan Özhan,  toplantı ile yeni yönetim kurulu olarak bugüne kadar alınan kararların yanı sıra bundan sonra yapılması planlanan konuları basın yoluyla paylaşacaklarını ifade etti. 
Konuşmasına Sinopspor’a destek veren herkese teşekkür ederek başlayan Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan, Sinop’un kulübü olan Sinopspora desteklerin artmasını beklediklerini belirtti. Özhan, Sinopspor yönetim olarak bizim değil Sinop olarak hepimizin” dedi. Yeni yönetim olarak görevi devraldıkları ilk günden bu yana güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Özhan, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sinopsporu 3. lige taşımayı amaçladıklarını ifade etti. Özhan; “Bizler Sinopspor yönetimi olarak gönül birliği yaptık. Sinop’umuzu, Sinopspor’umuzu iyi yerlere taşıma hedefindeyiz. Ancak biliyorsunuz maddi anlamda Sinop’un sıkıntıları büyük. Bu durumda ekonomik destek bulmak çok zor. Yönetimle hedefe ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlin ileri gelenleri bu konuda bizlere daha çok yardımcı ve duyarlı olmalılar” diye konuştu.
İSTANBUL SİNOPSPOR’DAN 2 FUTBOLCUYU KADROMUZA DAHİL EDECEĞİZ 
Sinopspor Kulübünün İstanbul Sinopspor Kulübü ile ikili diyalogları neticesinde, İstanbul Sinopsporlu 2 futbolcunun İkinci transfer döneminde transferleri yapılıp Sinopspor’da forma giyeceklerini belirten Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, gerçekleştirilecek yeniliklerle Sinopspor’un daha da iyi yerlere geleceğini ifade etti. Özhan; “Sinopspor Kulübümüz, İstanbul Sinopspor Kulübü ile istişare içerisinde. İstanbul Sinopspor Kulübü maçlarının bitmesinin ardından bize 2 tane futbolcusunu gönderdi. Geçtiğimiz hafta burada antrenmanlara katıldılar. Bizlerde uygun gördük. İkinci transfer döneminde transferleri yapılıp Sinopspor’da forma giyecekler. Bizde gerektiği zaman futbolcularımızdan oraya göndereceğiz. Biz Sinop’un bizden beklentisinin yüksek olduğunun bilincindeyiz. Sinop halkı Sinopspor’u artık 3. Lig’de görmek istiyor. Ama bildiğiniz gibi her şey maddiyatla oluyor. Bizlerde inşallah yapacağımız görüşmelerle takımımızı 3. Lig’e çıkartmak için hazırlayacağız. Tabi bunların yanında futbol illerin hatta ülkelerin tanıtımında ayrı bir faktör. Biz eğer ilimizin gelişmesini istiyorsak, futbolun bu anlamda olmazsa olmazlarımız arasında olduğunu unutmamalıyız.  Bu sebeple devletten destek istiyoruz. Özellikle Sayın Milletvekilimiz Nazım Maviş’ten aldığımız elektrik çok güzel. Biz Sayın vekilimizin yaklaşımlarından bizlere destek olacağına inanıyoruz” diye konuştu.
50 YILLIK SAHADA ÇALIŞIYORUZ
Sinopspor Kulübünün antrenmanlarını yaptığı, karşılaşmalarda oynadığı mevcut sahanın kullanılamayacak durumda olduğunu belirten Ayhan Özhan, mevcut sahanın yenilenmesi için yetkililerin bir an evvel harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Özhan; “Sayın İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş’la yaptığımız istişarelerde tesisimizin yenilenmesi adına görüşmelerimiz oluyor. Sizlerde biliyorsunuz stadımız artık kullanılamaz hale geldi. Bu alan artık çim değil çamur. Bu anlamda Sayın İl Müdürümüz ve Milletvekilimiz ile görüşmelerimiz oluyor. Biliyorsunuz bu alan Sinop’un olmazsa olmazı. Hemen hemen birçok tören bu alanda yapılıyor. Dışarıdan gelen takımlarımız stadı gördüklerinde tek stadınız burası mı diye soruyorlar. O yüzden burasının bir an evvel yenilenmesi gerekiyor. Devlet büyüklerimizden bu alan üzerinde durmalarını talep ediyoruz” dedi. Başkan Özhan’ın konuşmasının ardından toplantı karşılıklı soru cevap bölümü ile sona erdi. 
Editör: Vitrin Haber