Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Sinopspor’un 5. hafta deplasmanda oynayacağı Turhalspor maçı masraflarını Sinoplu iş adamı Fatih Candar Can üstlenerek Sinopspor’a destek olacak.

Sinopspor 2017-2018 sezonu öncesi yaptığı flaş transferler ile grubunda 3. Lige çıkma yolunda favori takımlar arasında görülüyor. Sinopspor geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Mehmet Köseoğlu ile yollarını ayırarak tecrübeli Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak ile yola devam kararı alarak sözleşme imzalamıştı.

Sinopspor Akbayrak ile çıktığı ilk karşılaşmada Ladik Belediyespor ile karşılaşmış ve ilk yarıda elde ettiği 2-0’lık galibiyeti koruyamayarak maçı 2-2 tamamlayarak 1 puana razı olmuştu.
Sinopspor, Spor Toto BAL 4. Grupta 5. Haftada deplasmanda 22 Ekim Pazar Günü saat:15.00’da Turhal Sentetik Sahada Turhalspor ile  mücadele edecek. Sinopspor’un Turhalspor ile oynayacağı maçın deplasman giderlerini ise Sinoplu iş adamı Fatih Candar Can üstlendi.

MADDİ MANEVİ DESTEĞE HAZIRIZ
Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan’ın kendisine yapmış olduğu talebi geri çevirmediğini belirten Can; “Şehrimizin takımı için elimizden gelen maddi ve manevi desteği yapmaya hazırız” dedi. 

İŞ ADAMLARIMIZA ÖRNEK OLUYOR
İş Adamı Fatih Candar Can’a desteğinden dolayı teşekkür eden Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, “Böyle duyarlı ve memleket sevdalısı kişiler olduğu sürece Sinopsporumuzun sırtı yere gelmez. Her deplasmanda bir İş adamımız deplasman masraflarımızı karşılıyor. Bu desteklerde gün geçtikçe diğer iş adamlarımıza örnek oluyor” diye konuştu.
 
Editör: Vitrin Haber