Bu yıl Bölgesel Ametör Ligi (BAL) 5.grupta mücadele edecek olan Sinopspor sahaya inerek ilk antrenmanını yaptı.  

Türkiye ziraat kupası için eleme maçlarına da iştirak edecek olan Sinopspor sezona sıkı hazırlanıyor. 14 Eylül 2014 tarihinde başlayacak olan BAL ligi öncesi hazırlıklara başlayan takımın hedefi ise 3. lig.

Sinopspor yöneticisi ve basın sözcüsü Mete Çağdaş, Teknik Direktör Orhan Anıl’a güvendiklerini ve futbolcularına inandıklarını belirterek “ Hocamız tecrübeli ve çok iyi bir teknik yapıya sahip, onunla bu gruptan çıkacağımıza sonsuz güvenimiz var. 


Futbolcularımıza da inancımız sonsuz. Onların SİNOPSPOR’ un başarısı için ellerinden geleninden çok ayaklarından getirecekleri ses bizim için çok önemli.Bu sesi getireceklerini ve SİNOPSPOR’u  3.lige taşıyacaklarına inanıyoruz.Biz  teknik adamımızla,futbolcularımızla ve yöneticilerimizle bir bütün olduk iyi bir ekip oluşturduk şimdi vefasını gösterme,takımlarına sahip çıkma sırası taraftarlarda.Onların maddi manevi desteklerini bekliyoruz.Unutmasınlar ki SİNOPSPOR HEPİMİZİN “dedi.

Bu arada Sinopspor sezona yeni yüzü ve yeni logosuyla giriyor. Yeni logo belirleme çalışmaları sona erdi. Sinopspor'un yeni lgosunda 3 bin yıllık tarihi Sinop kalesi ve kale üzerinde gücün ve yükselmenin işareti kartal sembolü yer alıyor.

SİNOPSPOR 2014-2015 sezonunda 5.Grupta mücadele edecek…

İşte SİNOPSPOR’un rakipleri:

AMASYASPOR
BARTINSPOR
BAFRASPOR (SAMSUN)
ÇARŞAMBASPOR (SAMSUN)
GÜZEL ORDUSPOR (ORDU)
ÜNYESPOR (ORDU)
KASTAMONUSPOR
LADİKSPOR (SAMSUN)
TERMESPOR (SAMSUN)
TURHALSPOR (TOKAT)
ULUKAVAKSPOR (KARABÜK)
YEŞİLYENİCE SPOR
FATSASPOR (ORDU)

Öte yandan ligin 14 Eylül 2014 tarihinde başlayacağı belirtildi.

Editör: Vitrin Haber