Sinopspor Bulancakspor maçı 0-0 berabere sonuçlandı. Geçen hafta iki sporcusu kırmızı kart alan Sinopspor'un, bu hafta da bir sporcusu daha kırmızı kart gördü. Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, kırmızı kartları eleştirerek, "Hakemler hakkımızı gasp etti" dedi. 

Bölgesel Amatör Lig 4. Grubunda mücadele eden Sinopspor evinde konuk ettiği Bulancakspor ile berabere kaldı. 

İlk yarıyı golsüz tamamlayan mor beyazlı takım, ikinci yarıya hızlı başladı. Ancak gol çabası ile Bulancaksporun kalesine yüklenen Sinopspor, fırsatları değerlendiremedi. 75. dakikada kırmızı kart gören 3 numaralı oyuncu Emre Çetinkaya, hakemin kararı doğrultusunda oyundan atıldı. Sinopspor 10 kişi ile devam etmek zorunda kaldığı maçta rakip takımın kalesinde gol aradı. İstediği golü bir türlü bulamayan Sinopspor, sahadan beraberlikle ayrıldı. 

Başkan Özhan: "Hakem hakkımızı gasp etti"
Maç boyunca her iki takımın da dengeli bir şekilde çmaç oynadığını söyleyen Sinop Spor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, Sinop Spor’un hakem engeline takıldığını belirtti. Özhan; “İki takım da dengeli bir şekilde top oynadı, fakat hakem oyuncumuz Emre Çetinkaya'ya hiç anlayamadığımız bir şekilde kırmızı kart gösterdi. Bu durum takım motivasyonunu düşürdü. Hatta maçtan sonra hakeme neden kırmızı kart verdiğini sordum, küfür mü etti? dedim. Ama böyle bir şey yok, bunu herkes de gördü. Geçen haftadan iki kırmızı kartımız var. Yine pozisyonlardan, bu da pozisyondan. Yani bir şekilde hakemler önümüzü tıkadı” dedi.  

Tüm yaşananlara rağmen, takım olarak gelecek maçlara konsantre olduklarının altını çizen Özhan; “Biz ileriye bakıyoruz. 1 puan aldık. Bu maç bizim hakkımızdı ama bu hakkımız çalındı, ama lig uzun. 

Bu gün 3 puan alsaydık, üst sıralara tırmanıp 5. sıraya yükselecektik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Yenicespor ligden çekildiği için üç puan daha alıp ligin üst sıralarında olacaktık. Maalesef 1 puana razı olduk. İnşallah önümüzdeki haftalarda Sinopspor oynayacağı maçlardan elde edeceği sonuçlarla istediğimiz seviyeye gelecektir. İnşallah Sinop halkının yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber