Sinopspor penaltılarla 4-2 yenilerek Türkiye Ziraat Kupasından elendi. 

Sinopspor kendi evinde oynadığı Çankırıspor maçında üstün performans gösterdi. Karşılaşmada, çok sayıda gol pozisyonuna girmesine rağmen, sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan mor-beyazlılar Çankırısor'a penaltı atışları sonrasında boyun eğdi. 

Maçın ilk dakikalarında orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada, Sinopspor ilerleyen dakikalarda rakip sahaya yerleşerek gol aradı. Ancak, aradığı golü bir türlü bulamayan Sinopspor, ilk yarıyı gol atamadan tamamladı. 

İkinci yarıya fırtına gibi giren Sinopspor, rakibine nefes aldırmadı. 3 topu direkten dönen ve girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcayan mor-beyazlı takım, taraftarlara adeta saç-baş yoldurttu. Karşılaşmada gol olmayınca, maç uzatmalara gitti. Uzatmanın 95. dakikasında sarı kartı olan İlhami Işık, ikinci sarı kartı da görünce, oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı. Oyun disiplininden kopmayan Sinopspor, rakibi karşısında sağlı-sollu ataklarla gol aramaya devam etti. Ancak 120 dakikada aradığı golü bir türlü bulamayan Sinopspor, uzatmaları da 0-0 tamamladı. Daha sonra penaltı atışlarına geçildi. Geçen yıl, 2. ligden 3. lige düşen Çankırıspor, tecrübesi ve kalecinin gününde olmasıyla penaltı atışları sonucunda Sinopspor'u 4-2 mağlup ederek, Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura geçerken Sinopspor, bu hafta sonu BAL Liginde karşılaşacağı, Amasyaspor maçına gözlerini çevirdi. Sinopspor, maç sonunda taraftardan büyük alkış alarak oynadığı futbolla lige hazır olduğunu gösterdi. 



Editör: Vitrin Haber