Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Boluspor Bolu Atatürk Stadyumunda karşılaşan Sinopspor karşılaşmayı 3-0 kaybederek kupaya veda etti. 

Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda Yeni Amasyaspor’u 4-2, 2. turda da Erbaaspor’u penaltı atışlarında 6-5 yenerek 3. Tura yükselen Sinopspor’un rakibi TFF 1. Lig ekibi Boluspor oldu. TFF 1. Lig de son hafta Adana Demirspor’u 3-1 yenerek kupa maçına moralli olarak gelen Boluspor, Sinopspor karşısında etkin bir oyun sergiledi. 19 Eylül Salı günü saat:19.00’da Bolu Atatürk Stadyumunda Sinopspor ile mücadele eden Boluspor ligdeki son maçında kadrosunda revizyona giderek genç kadro ile sahaya çıktı. 

Maça hızlı başlayan Boluspor seri paslarla Sinopspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Sinopspor kalecisi Ertuğrul gösterdiği performans ile Boluspor’a gol şansı vermezken maçın 31. dakikasında Boluspor’un atağında Mustafa Durak’ın vuruşu Sinopspor defansına da çarparak takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 sona erdi. 2. yarıda organize olarak Boluspor’a karşı ataklarını artıran Sinopspor bu ataklarını golle sonuçlandıramadı. 

Boluspor 64. dakikada Te Vrede ve 84. dakikada Mustafa Coşkun’un golleri ile karşılaşmayı 3-0 kazanarak kupada tur atlayan taraf oldu. Sinopspor ise Ziraat Türkiye Kupasına veda etti.
Karşılaşma öncesinde ve sonrasında Boluspor taraftarlarının ve yöneticilerinin Sinopspor ve taraftarlarını çok iyi konuk ederek sporun fairplay çerçevesinde bir dostluk olduğunu tüm sporseverlere bir kez daha gösterdiler. Sinopspor futbolcuları da karşılaşma öncesinde sahaya Boluspor’a Süperlig yolunda başarılar dileriz yazılı pankartla çıktı.
Editör: Vitrin Haber