Geçen hafta deplasmanda oynadığı Bafraspor'u 2-1 mağlup eden Sinopspor, hafta sonu kendi evinde konuk ettiği Ladik Belediyespor'u 3-1 yenerek mağlup etti.

Amatör Futbol Ligi (BAL) 5. grupta mücadele eden Sinopspor, hafta sonu moral depoladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Sinopspor, 17.dakikasında misafir takım Ladikspor'un attığı golle ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. Maçın ikinci yarısında ise fırtına gibi esen Sinopspor, sağlı sollu geliştirdiği ani ataklarla Ladikspor’u adeta kendi sahasına kilitledi. 53. dakikada 9 numaralı futbolcu Barış'ın attığı gol ile Sinopspor beraberliği yakalarken, defans oyuncusu Recep’in 65.dakikada attığı gol ile durumu 2-1 yaparak seyircisini coşturdu. 

Seyirci desteğini de arkasına alan Sinopspor, bu kez takım kaptanı Uğur’un ayağından 82.dakikada 3.golünü bularak skoru 3-1 yaptı. Sinopspor’un galibiyeti taraftarları coşturdu. 

Karşılaşmada 3 puan toplayan Sinopspor, puanını 15’e çıkarak 7.sıraya yükseldi. Sinopspor, haftaya Ordu deplasmanında Fatsaspor ile karşılaşacak.

Editör: Vitrin Haber