Sinopspor ligin 14.cü haftasında sahasında konuk ettiği Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Sporu net bir skorla 3-0 mağlup etti.

Dokuzoğlu şehir stadında oynanan ve ligin alt sıralarında bulunan iki takım arasındaki mücadelede rakibini 3- 0 yenen mor beyazlılar bir maçı eksik olmasına rağmen rakibin üstünde yer aldı.

Maça hızlı başlayan Sinopspor 32.dakikada Emrullah'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.İkinci yarıya fırtına gibi başlayan mor beyazlılar, 74.dk.da Oğuzcan, 81.Dk. da Okan'ın attığı golle rakbini 3-0 yendi. 

Sinopspor klüp başkanı Ayhan Özhan, maç sonrası yaptığı açıklamada, Sinopspor bu gün gerçek gücünü gösterdi ve sahadan galip ayrılmasını bildi. Daha önceki maçlarda şansız bir şekilde puanlar kaybettik. Sinopsporun ligdeki gerçek yeri daha üst sıralar. Bundan sonraki maçlarımızı final havasında oynayarak her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız. Takım olarak iyiyiz. Bazı oyuncularımızın cezalı duruma düşmesi bizim ligdeki yerimizi etkiledi. Bu arada tüm Sinop halkı bizi desteklemeye ve güvenmeye devam etsin.

FUTBOLCULAR PİRİMİ KAPTI
Maç sonunda soyunma odasına giden Özhan, Sinopsporlu oyuncular tarafından "Başkan buraya, Başkan primi ikiye katla" sloganıyla karşılaştı. Sporcularla galibiyet sevincini doyasıya yaşayan Özhan, futbolculara galibiyetten dolayı 500'er TL. prim verdi.

Öte yandan Sinopspor, önümüzdeki hafta oynanacak olan Havzaspor maçının hazırlıklarına başladığı bildirildi.    
Editör: Vitrin Haber