Sinopspor Teknik Direktör Mehmet Köseoğlu ile yollarını ayırarak Sebahattin Akbayrak ile yola devam kararı aldı.  

Sebahattin Akbayrak Teknik Direktörlüğü kariyerinde 2010 – 2011 futbol sezonu sonunda Orduspor’u Spor Toto Süper Ligine yükselten ve 2014 – 2015 futbol sezonu sonunda 1461 Trabzonspor’u PTT 1. Ligine yükseltti.

Emeklerinden dolayı Köseoğlu’na teşekkür ederiz
Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan yaptığı açıklamada; Teknik Direktörümüz Mehmet Köseoğlu yaptığımız karşılıklı görüşme ardından kendisi ile yollarımızı ayırdık ve Sebahattin Akbayrak ile anlaşma sağladık. Mehmet Köseoğlu hocamıza Sinopspor’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Sinopspor 3. Lig’in en güçlü adayı
Sinopspor’u çok yakından takip ettiğini ve tanıdığını belirten Sebahattin Akbayrak, “Sinopspor hiç kuşkusuz 3. Ligin en güçlü adayı. Sinopspor sezon öncesi yaptığı Teteh Bangura ve Alanzinho transferleri ile 3. Lige çıkmayı ne kadar istediğini kanıtlamış oldu” dedi. 

Sinopspor’u hak ettiği yere getireceğiz 
Sinopspor’u  çok iyi tanıdığını vurgulayan Akbayrak sözlerine şöyle devam etti; Sinopspor’da forma giyen Sinan Demircan ve Muharrem Kaya ile daha önceden çalıştım. İkisi de kaliteli oyuncu. Yardımcım Ayhan Alemdaroğlu ile birlikte Sinopspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Bizlere güvenerek şahsımı bu göreve getiren Maden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Maden beye ve Sinopspor Kulübü Başkanımız Ayhan Özhan’a teşekkürlerimi sunarım”.

Sebahattin Akbayrak Kimdir?
1971 Almanya doğumlu olan Sebahattin Akbayrak, 1996 yılında başladığı futbol hayatında 13 yıl Amatör takımlarda altyapı antrenörlüğü yaptı. 13 yılda Profesyonel liglerde görev alan birçok oyuncu yetiştirdi. Akhisar Belediyespor Kaptanı Caner Osmanpaşa ve Osmanlıspor’un kaptanı Numan Çürüksu bunlardan sadece bir kaçı. Süper Lig haricinde çalıştırdığı bütün takımlarda şampiyonluk yaşadı. 2010-2014 yılları arasında Orduspor’da, 2014-2016 yılları arasında ise 1461 Trabzonspor’u çalıştırdı. Sırasıyla Uğur Tütüneker, Metin Diyadin, Hector Cuper ve Erkan Sözeri’nin antrenör yardımcılıklarını yaptı.
Editör: Vitrin Haber