Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. grupta mücadele eden Sinopspor, kendi evinde karşı karşıya geldiği Turhalspor ile 1-1 berabere kaldı. Sinopspor bu beraberlikle birlikte haftayı 10. sırada 8 puanla kapattı.

Mor beyazlı takım ligin 8. haftasında kendi sahasında Turhalspor ile karşılaştı. Geçen hafta kendi evinde  82.dakikada yediği gol ile Kaptan Yenicespor’a 1-0 mağlup olan mor-beyazlı takım, bu hafta yine kendi evinde ve uzatma sonucunda maçın bitimine 2 dakika kala yediği gol ile 1-0 galip götürdüğü karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Sinopspor, ilk yarının 42 dakikasında defans oyuncusu Bekir’in yaklaşık 40 metre uzaktan attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 galip bitirdi. İkinci yarıda bir oyuncusu kırmızı kart alan ve 10 kişi kalan rakip Turpalspor ile adeta tek kale oynayan Sinopspor, ele geçirdiği pozisyonları bir türlü gole çeviremedi. Son dakikalar oynanırken orta hakemin yanlış kararları nedeniyle ortam gerginleşirken, mor beyazlı takım oyuncusu Bünyamin ile takımın golünü atan Bekir kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Bu kartlardan 2 dakika sonra bu kez Turhalspor’dan bir oyuncu daha kırmızı kart gördü ve her iki takımda 9’ar kişi ile oyununu oynadı. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90+2 de rakip takım Turhalspor, ayağına kadar gelen fırsatı iyi değerlendirdi ve attığı bir gol ile durumu 1-1 yaptı.

Böylece Sinopspor 8. haftayı 10. sırada 8 puanla kapattı. Sinopspor gelecek hafta Ordu deplasmanında Güzel Ordusporla karşılaşacak. 

Video: Deniz Özan
Editör: Vitrin Haber