14 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Dokuzoğlu stadında 1926 Bulancakspor ile karşılaşacak temsilcimiz Sinopspor hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. 

Sinopspor Antrenörü Utku Kızıltepe; kamp sürecini çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, çok genç ama özverili ve güzel çalışan bir ekip ile 1926 Bulancakspor karşısında sahada olacaklarını söyledi. 

Müsabakalarda da şuana kadar Sinop’u çok iyi temsil eden bir takım olduğunu belirten Kızıltepe; “Sinopspor’un ligde hak ettiği yere gelmesi için ekibimiz ile birlikte bütün çalışmaları yapacağız. Yarışmacı olduğunuz zaman bir heyecan oluşuyor, beklentiler fazla oluyor.  Ve tabi ki futbol da görsel ve insanların duygularına hitap eden bir olay. Bu heyecanla insanlar tribünleri doldurur. Ters olan da şu; genç bir ekiple zor olanı başarmak daha heyecan vericidir. Daha fazla tribünlere daha merakla insanlar gelir” dedi. 

Sinopspor Antrenörü Utku Kızıltepe; “1926 Bulancakspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını söylerken, bu süre zarfında Kulüp Başkanımız Ayhan Özhan başta olmak üzere, Futbol Şube Sorumlumuz Ender Liman ve yöneticilerimiz biran olsun takımımızı kampta ve idmanlarda yalnız bırakmadı. Kendilerine teknik heyetim ve sporcularım adına teşekkür ederek, İnşallah 1926 Bulancakspor karşılaşmasında alacağımız galibiyeti onlara hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.