Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. grupta mücadele eden Sinopspor, kendi sahasında konuk ettiği Termespor'u 2-0 yenerek haftayı galip tamamladı. 

Sinopspor ligin 5. haftasında kendi sahasında Termespor'u misafir ederken, büyük taraftar desteği ile maç süresince üstün performans sergiledi. Havanın soğuk olmasına rağmen tribünler, her iki takımın taraftarlarının atışmaları sonucu kimi zaman ısındı. Sahada geniş güvenlik önlemi alan polis, kimi zaman karşıt taraftarları ayırmak zorunda kaldı. Sinopsporlu bir taraftarın Termesporlu bir taraftara hediye ettiği Sinopspor atkısını yere atması büyük tepki aldı. Sinopspor 19. dakikada Barış'ın attığı ilk golle, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı. 

İkinci yarıda rakip takımın bir oyuncusunun kırmızı kart görmesi ardından sağlı sollu ataklara rakibini iyice bunaltan Sinopspor, çok sayıda gol fırsatını kaçırdı. Bir çok gölü rakip takımın kalecisi engelledi. Rakibine ezici bir üstünlük sağlayan Sinopspor 1-0'lık üstünlüğünü 75. dakikada Okan'ın attığı attığı ikinci golle 2-0'a yükselterek, haftayı 7 puanla 7. sırada tamamladı. Maç sonunda taraftarlar ve sporcular zafer coşkusunu birlikte yaşadı. Maç ardından soyunma odasına giden Sinopspor Kulübü Başkanı Cengiz Tokmak sporcuları tek tek tebrik etti. 
 
Bölgesel Amatör Lig 5. hafta sonuçları şöyle;