İkitelli Sinoplular Derneği Gençlik Kolları, geleneksel hale getirdikleri masa tenisi turnuvasının dördüncüsünü dernek merkezinde düzenledi.

Gençler ve Veteranlar kategorilerinde gerçekleşen turnuvada 16 genç, 8 veteran olmak üzere toplam 24 erkek sporcu yarıştı. İkitelli Atatürk Mahallesi'ndeki dernek merkezinde yapılan turnuva iki hafta sürdü. Geçtiğimiz pazar günü yapılan yarı final ve final müsabakaları sonucunda ödüller sahiplerini buldu.

Veteranlar kategorisinde yarı finalde Zeki Şahin ile Hikmet Arslan, Esat Yıldırım ile Cemal Uzun karşılaştı, rakiplerini yenme başarısını gösteren Hikmet Arslan ve Esat Yıldırım final müsabakasına çıktılar. Üç set üzerinden oynanan karşılaşmada rakibini yenmeyi başaran Esat Yıldırım şampiyon oldu. Gençler kategorisinde ise yarı finalde Yılmaz Yıldız ile Onur Bulut ve Oğuz Şahin ile Eren Küçük karşılaştılar. Rakiplerini yenmeyi başaran Yılmaz Yıldız ve Eren Küçük finale kaldı. Finalde müsabakasını kazanan Yılmaz Yıldız birinci, Eren Küçük İkinci oldu. Üçüncülük mücadelesini ise Onur Bulut kazandı. Turnuva finalini Kücükcekmece Belediye Meclis Üyesi Erol Demir, İkitelli Atatürk Mahallesi Muhtarı Şenol Balgün, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Fatih Özçelik, Sinop Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Uygun, Sinop Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım, Ayancık Kalkındırma Derneği Başkanı Sedat Orhan, Akören ve Tatlıca Köyleri Derneği Başkanı Burhan Cankurt, Anadolu yakasında bulunan Sinop İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma Derneği Eski Genel Başkanı Keramettin Arpacı ve Yazar Elif Yıldız Kıratlı da izledi. 

KÜÇÜK: BAYAN SPORCULARI DA BEKLİYORUZ 

İkitelli Sinoplular Derneği Başkanı Metin Küçük ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Dernek üyelerimizi spora özendirmek, önemsediğimiz konulardan bir tanesidir. İkitelli Sinoplular Derneği birçok meselesini halletmiş, sosyal yardımlaşma, tanışma ve kaynaşma ya da amaçladığı doğrultuda söz sahibi olma gibi hedefleri geride bırakmış bir dernektir. Biz üyelerimizin kültürel, sosyal ve sportif yaşamlarına dokunmaya yönelik işler yapan bir derneğiz. Bu turnuvamız da etkinliklerimizden bir tanesidir. Dört yıldır düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasını geleneksel hale getirmeyi planlamaktayız. Bu yıl 24 sporcu katılım sağladı. Bizim için memnuniyet verici bir katılım oldu. Umarım gelecek yıl yeterli sayıda bayan sporcu başvurusu olur ve onlar da heyecanımıza ortak olur."
Editör: Vitrin Haber