Sinop Herkes İçin Spor İl Temsilcisi Özkan Akar yaptığı basın açıklamasıyla tüm Sinop halkını genç yaşlı ayrımı yapmadan Ada Koşu’na davet etti.
Akar Ada koşusu için yaptığı bilgilendirmede; Sinop Valiliği, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkısıyla Herkes İçin Spor İl Temsilciliği (HİS) olarak 10 Haziran 2012 tarihinde saat 09.00’da Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünden başlayacak olan Ada Koşusu ve Halk Yürüyüşüne tüm vatandaşların davetli olduğunu dile getirirken, bu güzel oluşuma destek veren  Vali Dr. Ahmet Cengiz’e ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Çelik’e  teşekkür etti. 

HİS Temsilcisi Özkan Akar ilimizde ilk defa gerçekleşecek olan ve Sinop Ada burnu çevre yolundu startı verilecek Ada Koşusu - Halk Yürüyüşü’nün yaklaşık 13 kilometrelik parkurda gerçekleşeceğini ve Sinop İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde son bulacağını dile getirdi. Akar organizasyonun sağlıklı yaşam açısından da büyük fayda sağlayacağını belirterek, bu güzel etkinliğe iştirak eden tüm katılımcılara sürpriz hediyelerin yanında ayrıca Çalık YEDAŞ Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş Sinop İşletme Müdürlüğü’nce t-shirt ve şapka dağıtılacağını sözlerine ekledi. 

Editör: Vitrin Haber