Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 02-14 Şubat 2017 tarihlerinde Antalya’da 4. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (TURKISHOPEN) yapılacak. Festival havasında geçecek olan turnuvada Sinop’un başarılı kulüplerinden Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübünden 2 taekwondocu, Türk Milli Takımı adına ülkemizi temsil etmek üzere milli takıma davet edildiler.

Gerçekleştirilecek turnuva hakkında bilgi veren Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selçuk Mete ; “Kulübümüz sporcuları Ömer Faruk Özvin ve Doğukan Ataş’ın Türk Milli Takımına seçilerek, Uluslararası Şampiyonada ülkemizi temsil etmek üzere Antalya’da Milli Takım’a katılacaklarını söyledi. 

Mete; “Kulübümüz sporcularından Doğukan Ataş 12-17 yaş genç erkeklerde, Ömer Faruk Özvin 18-30 yaş büyük erkek kategorilerinde ülkemizi temsil edeceklerdir. Sporcuların bugünlere gelmesinde her an yanımızda olan ailelerine, alt yapıdan sabırla fedakarca gelişimlerini ve antre edilmelerini sağlayan İl ve Kulüp antrenörlerimiz Şaban Değermenci ve Barış Tosun hocalarımıza, çalışmalarımızda desteklerini her an hissettiğimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve kurum personeline teşekkür ederim” dedi. 
    
 
Editör: Vitrin Haber