Sinoplu Milli Sporcumuz Çağrı Duran   21-25 Eylül 2016 Tarihleri arasında Antalya Kundu Wow Kremlin Palace’de yapılan olan Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasında 1’inciliği elde ederek dünya Şampiyonasının vizesini almış oldu. 

1.kademe Antrenör, Türkiye Atletik fizik 6.sı, Türkiye Atletik fizik 4.sü ,Türkiye büyükler klasik vücut +1.80 geliştirme 3.sü, İfbb European championship 6. sı. başarılarına bir yenisini de ekleyen Milli sporcumuz Dünya şampiyonası milli takım seçmelerinde 1. oldu.

Çağrı Duran 11-14 Kasım tarihleri arasında Polonya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında katılmak için çalışmalarına hız verdi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Çağrı Duran; Elde ettiği başarının arkasında maddi ve manevi desteklerinin büyük bir payı olan Ceyhun Tokmakbaşta olmak üzere, Değer Demirci, Sinop Belediyesi, Ali Dahlameroğlu, Ertuğ Evrekli hocama ve ismini sayamadığım tüm destek verenlere teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde Dünya Şampiyonası var, temennim Dünya kupasını İlimize kazandırmak, bu anlamda çok desteğe ihtiyacımız olduğunun da bilinmesini istiyorum dedi.
Editör: Vitrin Haber