Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Türkiye Kupası, Sakarya'da yapılan final yarışlarıyla sona erdi.

Yarışlar Sapanca Gölündeki Kırkpınar parkurunda bin ve 2 bin metrede düzenlendi. Sinop başta olmak üzere farklı illerden 320 sporcunun katıldığı yarışlarda takımlar arasında büyük çekişme yaşandı.

GALATASARAY BİRİNCİ, SİNOP GENÇLİK SPOR İKİNCİ
Yarışlar sonunda genç erkekler ve kızlarda Galatasaray, yıldız erkeklerde ise Fenerbahçe şampiyon oldu. Şampiyon takım Galatasaray'ı Sinop Gençlik Spor Kulübü izledi. Deniz Küreği U19 Kızlar kategorisinde Galatasaray 1. olurken 2.'liği ise Sinop Gençlik ve Spor Kulübü elde etti. 

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİYORLAR
Tüm teknik ekibi ve sporcuları tebrik eden Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, "Sapanca'da yapılan Gençler Türkiye Kupası kürek yarışlarında Sinop Gençlik Spor Kulübü olarak U19 Kızlar kategorisinde; 1x üçüncülüğü, 2x ikinciliği ve üçüncülüğü ile 4x+ ikinciliği ve üçüncülüğü aldık. Takım halinde de 2. olduk. Sinoplu genç kürekçilerimiz inşallah milli olma yolunda. Milli olma yolunda çalışmalarını en iyi şekilde hocamız Erol Öz ile birlikte devam ettiren takımımız bizim göz bebeğimiz. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu. 


Editör: Vitrin Haber