Sinop Spor Kulübü; iki yıldır büyük önem verdiği altyapı çalışmalarının meyvelerini, U 19 takımının şampiyonluğu ardından, U13 takımının da şampiyonluğu kucaklaması ile toplamaya başladı.

Sinop Amatör Kümede 600'e yakın futbolcu potansiyeli ile futbol branşında yapılan bütün kategorilerde müsabakalara katılan tek kulüp olan Sinop Spor, kendi yetiştirdiği oyuncularla yeniden Sinop Spor ruhunu yakalama yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Başkan Saim Özkara, gerçekleştirilen çalışmalarda büyük emeği olan Futbol Şube Sorumlusu Ertan Güney'e, takım antrenörleri Osman Aydın, Alparslan Karaköse ve Ziya Öztürk'e hiçbir beklentileri olmaksızın özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Spor faaliyetlerinin Sinop'un tanıtımında büyük önem arz ettiğini vurgulayan başkan Özkara, "Çocuklarımız şimdi Sinop ilinin adını Türkiye şampiyonalarında, daha sonra kendileri ile birlikte büyüyecek futbollarıyla da profesyonel liglerde duyuracaklardır. En büyük amacımız çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Spor sevgisi ve disiplini ile yetişen gençler önce çevresine, ailesine sonrada iline ve ülkesine yararlı bireyler olacaktır. Yönetim olarak ilimiz siyasileri ve bürokratlarından beklentimiz, Sinop Spor'a verdikleri desteklerini daha güçlü, kalıcı ve sürekli hale getirebilmeleridir. Sinop Spor'un, kendi ayakları üzerinde durabilmesinin sağlanması konusunda çözüm üretmemizde bizlere değerli fikirleri ile birlikte destek sağlamalarıdır. Unutmayalım ki ilimizin adını taşıyan Sinop Spor bir tanedir ve hepimizindir" diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber