Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan ve Sinop’un spor temsilcileri Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Ayhan Özhan, Futbol İl Temsilcisi Önder Öztürk, Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Başkanı İbrahim Tortop, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Önal, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Sorumlusu Veli Tok ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Kurucusu Necdet Kanal, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’ı ziyaret etti. Görüşmeye daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk de katıldı. 

Ziyarette ASKF Başkanı Ayhan Özhan, Sinop Üniversitesi bünyesinde Spor Akademisi kurulması yönünde dilekte bulundu. Rektör Bircan da daha önce YÖK’e bu yönde başvuru yaptıklarını ve başvurunun YÖK tarafından kabul edildiğinin müjdesini verdi. Bu haber karşısında memnuniyetini dile getiren Ayhan Özhan, yaptığı çalışmalardan ötürü Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’a teşekkür etti. 

Editör: Vitrin Haber