Son yıllarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Sinop Off-Road Klübü'nde (Sinoff) başkanlık seçimi yapıldı. Seçimlerde mevut başkan Bülent Cevdet Durdu tekrar başkan seçildi.

Ulaş Asansör Toplantı salonunda gerçekleşen Genel Kurulda kapalı usulle oy kullanıldı. Başkanlık ve yönetim kurulu seçimlerine Kulüp üyelerinin hemen hemen tamamı katıldı. Yapılan oylama sonucunda; Kulüp Başkanlığına mevcut Başkan Bülent Cevdet Durdu tekrar seçilirken, Yönetim Kuruluna ise;  Barış Ayhan, Fatih Kol, Aydemir Uzun ve Celalettin Şahiner seçildi.

Seçimler sonrasında konuşan Kulüp Başkanı Bülent Cevdet Durdu, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. Durdu; “Sinop Off-Road Kulübü olarak bu zamana kadar İlimizi Spor alanında Ulusal düzeyde temsil ettik ve etmeye devam ediyoruz. Spor Turizmi bir Şehrin kalkınmasında büyük roller üstlenmekte olduğunu hepimiz biliyoruz. Ben ve diğer kulüp üyelerimizle birlikte Tarihi ve doğasıyla dünyanın sayılı yerlerinden olan İlimizi Spor arenasında yerini korumaya devam edeceğiz. Teveccüh gösterip beni tekrar Başkanlığa seçen tüm Klüp üyelerime, bizlere desteklerini esirgemeyen Kurum, Kuruluş ve kişilere, siz değerli basın mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Editör: Vitrin Haber