Önümüzdeki günlerde Sinop’ta düzenlenecek olan “Dünya Bayanlar 3 Bant Bilardo Şampiyonası” kapsamında dünya şampiyonu ünlü bilardocu Semih Saygıner Sinop’a gelecek. 

24-25-26 Ekim tarihlerinde Sinop’ta gerçekleştirilecek olan ‘ Dünya Bayanlar 3 Bant Bilardo Şampiyonası ‘ için geri sayım sürerken, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ecz. Ersan Ercan Türkiye’ye ve Sinop’a yakışır bir organizasyon için var güçleri ile çalıştıklarını belirterek “şampiyonayı daha da renklendirmek ve ilgiyi artırmak için dünyaca ünlü bilardocumuz Semih Saygıner’i de Sinop’a davet ettik” dedi.  

Dünya şampiyonu Semih Saygıner’in Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’ın davetini kabul ettiği ve 26ekim tarihinde final maçı sonrası Atatürk spor Salonunda bilardo gösterisi yapacağı açıklandı.

Sinop’ta tüm alanlarda ilk kez bir dünya finali organizasyonu yapılacağına işaret eden Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan; “İlimizdeki bu organizasyonun tüm kesimler üzerinde bir heyecan yarattığını görmekteyiz. Gerek kamu ve gerekse özel kesimden son derece olumlu işaretler almaktayız. Başta Sinop Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger ve Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül olmak üzere çok sayıda STK ve Meslek odası bu şampiyonada yerlerini almışlardır. Bu ilimizin bundan sonraki büyük organizasyonları  açısından son derece önemlidir. Bu büyük organizasyona destek veren tüm kesimler tarafımızdan kamuoyuna ayrıca duyurulacaktır” dedi.

Dünya bayanlar 3 bant bilardo şampiyonası kapsamında Dünya Şampiyonu Semih Saygıner’i de Sinop’a davet ettiklerini vurgulayan Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan “ Sayın Saygıner bu davetimize olumlu olarak cevap vermiştir. Semih Saygıner 26 ekim tarihinde Sinop halkına unutulmayacak bir bilardo gösterisi sunacaktır. Bu vasıtayla Dünya Bayanlar 3 bant bilardo şampiyonası için imkanlarını seferber eden tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, STK ve Meslek Odalarına, iş adamlarımıza ve bilardo camiamıza Federasyonum ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Editör: Vitrin Haber