Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yılı etkinlikleri kapsamında Gerze’de futbol turnuvası düzenlendi.

Gerze’de Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen futbol turnuvası oldukça çekişmeli geçti. Turnuvanın final müsabakalarını İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Belediye Başkanı Osman Belovacıklı. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Yunusoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin,Hakim Mustafa Abanoz, Gerze İlçe emniyet mensupları ve sporseverler izledi.

Turnuvanın 3.sü ile 4.sünü belirleyecek olan ilk maç İlçe Emniyet ile Belediye Spor takımları arasında oynandı. Maç sonunda Emniyetspor’u 5-2 mağlup eden Belediyespor Turnuvadan 3.sü olarak ayrılırken Emniyetspor ise turnuvanın 4.sü  oldu

Ardından oynan final maçında ise Tarımspor ve Ataspor karşı karşıya geldi. Şiddetli yağmur altında oynanan turnuva finalinde Ataspor karşılaşmadan 6-2 mağlup ayrılarak turnuvanın 2.si, Tarımspor ise bu anlamlı turnuvanın Şampiyonu oldu.

Final maçı sonunda dereceye giren takımlar ile turnuvanın en centilmen takımı, en başarılı kalecisi ve gol kralına kupa ve ödülleri protokol tarafından takdim edildi.

Turnuva toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: Vitrin Haber