Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. grup takımlarından Sinopspor, hafta sonu Samsun’da Atakum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

Atakum ilçe stadında oynanacak olan Atakum Belediyespor karşılaşmasının deplasman masrafları sponsoru HBS Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk oldu.
HBS Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk, “Şehrimizin takımı için elimizden gelen maddi ve manevi desteği yapmaya hazırız. Çarşambaspor ve Ladik Belediyespor deplasmanlarının ardından Atakum deplasmanının da sponsoru olmaya karar verdik. İlimizin takımına bir nebze katkımız oluyorsa ne mutlu bize” dedi.

Öztürk’e desteğinden dolayı teşekkür eden Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, “Her deplasmanda bir İş Adamımız deplasman masraflarımızı karşılıyor. Bu desteklerde diğer iş adamlarımıza örnek oluyor. Bizler de Sinopspor Kulübü olarak, Çarşamba ve Ladik deplasmanı sponsorluğunun ardından Atakum Belediyespor maçının da sponsoru olan HBS Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk’e Kulübümüz adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.


 
Editör: Vitrin Haber