ORDU (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak Orduspor'un teknik direktörü Turgut Kır, puan alma ümidiyle Nazilli Belediyespor maçına gideceklerini söyledi.

Kır, 19 Eylül Stadı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor maçı için en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Oyuncuların galibiyet açısından istekli ve arzulu bir tutum gösterdiğini dile getiren Kır, şöyle devam etti:

"Şu anda 3 oyuncu eksiğimiz görünüyor. Bugün Nazilli Belediyespor maçının hazırlığını yaptık. Taktiksel ağırlıklı geçen antrenmanı çift kale maçla tamamladık. Oyuncularımızın da isteği yerinde ve her şey inşallah iyi olacak. Puan alma ümidiyle oraya gideceğiz. İnşallah bu ümidimizi çocuklarımız boşa çıkarmaz. Umarım oyuncularımız sahada iyi bir oyun ortaya koyar. Son oynadığımız Sarıyer maçının ikinci yarısında ortaya koydukları oyunla puan alıp döneriz."

Kır, daha önceden kadro dışı bırakılan Murat Torun ile Muhammet Kurt'un yönetimden, teknik heyetten ve takım arkadaşlarından özür dilediğini anlatarak, söz konusu oyuncuların takımla beraber mücadeleye dahil olacaklarını dile getirdi.

Öte yandan mor-beyazlı ekip, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak: aa