Giresun 28 Off-Road Derneği İsmet Dönmez Kupası 1. Ayak Yarışları yapılacak. Yarışlara Sinop’un da içinde bulunduğu birçok ilden off-road yarışçısı katılacak.

Giresun 28 Off-Road Kulübü Başkanı A. Rehber Uzunalioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tevfik Uzun, Kenan Çakın ve Hayri Uzunalioğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu makamında ziyaret ederek, 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak Karadeniz OffRoad Platformu Mahalli İsmet Dönmez Kupası 1. Ayak yarışlarına davet ettiler.
28 Off-Road Kulübü Başkanı Uzunalioğlu, 25 Temmuz tarihinde yarışmacıların Belediye Plajı’nda kamp kuracağını, bu etkinliğe İstanbul, Ankara, Antalya, Kocaali, Bursa, Sakarya, Bolu, Karabük, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Amasya, Düzce, Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır’dan yarışmacıların ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’ndan yetkililerin katılacağını söyledi. Başkan Uzunalioğlu, yarışların 26 Temmuz tarihinde Seka Aksu Etbaşoğlu mevkiinde yapılacağını, bu organizasyonun Giresun’un tanıtımına büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’da sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlere her zaman destek sağladıklarını belirterek, Giresun 28 Off – Road Derneği’nin bu faaliyetine de gereken katkıyı vereceklerini ifade etti. 
 
Editör: Vitrin Haber