Sinopspor Teknik Direktörlüğü’ne Sebahattin Akbayrak’ın getirilmesinin ardından ihtiyaç tespit edilen bölgelere transferler hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak 3 sezondur 3. Lig ekiplerinden Maltepespor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Muzaffer Özkaya ile anlaşma sağlandı.
Transferin gerçekleşmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten başarılı sporcu Muzaffer Özkaya, “Sinopspor kulübüne göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kulübümüz için elimden gelenin fazlasını yapacağım. 3. Lig yolunda şampiyon kadroda yer alacak olmak benim için büyük bir gururdur. Transferimin gerçekleşmesine vesile olan Maden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Maden başta olmak üzere, Kulüp Başkanımız Ayhan Özhan ve Sportif Direktör İbrahim Akkoca’ya teşekkür ederim” dedi.

MUZAFFER ÖZKAYA KİMDİR?
1989 Kartal doğumlu, futbola 2000 yılında Gülsuyu spor kulübünde başladı. 2003 yılında Kartalspor takımına transfer oldu. Sırasıyla Maltepespor ve Kasımpaşa takımlarında oynadı. 2008 yılında  Küçükköyspor kulübünde profesyonel oldu. Daha sonra Tepecikspor, K.Çekmecespor takımlarında oynadı. 2012 yılında Maltepe spor takımına geldi. 2014-15 sezonunda Hocanın kamp dönüşü istememesi üzerine Amatöre dönüş yaparak Büyük Çekmecespor takımına transfer oldu. 2015 ocak ayında ara transferde Vefa spor takımına transfer oldu. Deneyimli oyuncunun 3.ligde 179 maç ortalaması bulunuyor.
 
Editör: Vitrin Haber